Monday, May 6, 2013

Syukur la

Salam pagi Isnin..
Semalam sure ramai yang telah keluar menggundikan.Syukur alhamdulillah dapat tunaikan  tanggungjawab kepada negara.Keputusan pun dah tahu kan..maka diharapkan semua pihak menerima dengan hati terbuka ye.Yang menang tak perlulah mengutuk parti yang kalah dan yang kalah pulak jangan menggeji juga.Kekalkan keaman dan kedamaian yang kita miliki.Tapi as usual umah dah siap pahat tetap berbunyikan..kalau tidak,x trill la kan hihihi. Dah jom pi keje macam biasa untuk orang Melaka kita tak cuti kan.
*sedih bila terbaca status fb seorang rakan yang menyamakan kakitangan awam yang menyokong parti kerajaan ni sama seperti lembu dicucuk hidung..jangan la hina kami kakitangan kerajaan sampai tahap begitu!!You're too much my dear.Ikut hati nak je I remove u tapi seperti kata pepatah..Ikut Hati Mati...I biarkan je u melaung-laung begitu,penat nanti berhenti la kan.

1 comment:

  1. Tulah ko.... Status fb kengkadang agt annoying. Just respect each other dah le kan. Kata negara democracy. So... Pls be open and toksah nk cari pasal. At the end of the day.... Kita still kerja mcm biasa. Makes no diff.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, May 6, 2013

Syukur la

Salam pagi Isnin..
Semalam sure ramai yang telah keluar menggundikan.Syukur alhamdulillah dapat tunaikan  tanggungjawab kepada negara.Keputusan pun dah tahu kan..maka diharapkan semua pihak menerima dengan hati terbuka ye.Yang menang tak perlulah mengutuk parti yang kalah dan yang kalah pulak jangan menggeji juga.Kekalkan keaman dan kedamaian yang kita miliki.Tapi as usual umah dah siap pahat tetap berbunyikan..kalau tidak,x trill la kan hihihi. Dah jom pi keje macam biasa untuk orang Melaka kita tak cuti kan.
*sedih bila terbaca status fb seorang rakan yang menyamakan kakitangan awam yang menyokong parti kerajaan ni sama seperti lembu dicucuk hidung..jangan la hina kami kakitangan kerajaan sampai tahap begitu!!You're too much my dear.Ikut hati nak je I remove u tapi seperti kata pepatah..Ikut Hati Mati...I biarkan je u melaung-laung begitu,penat nanti berhenti la kan.

1 comment:

  1. Tulah ko.... Status fb kengkadang agt annoying. Just respect each other dah le kan. Kata negara democracy. So... Pls be open and toksah nk cari pasal. At the end of the day.... Kita still kerja mcm biasa. Makes no diff.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015