Saturday, May 25, 2013

Throw back

Salam,
Entry ni sekadar renungan dan kenangan buat diri sendiri.
Yang suatu ketika dulu pernah kembang dengan jayanya.
Kuncup sedekit ada suatu ketika.
Dan kini insyallah dalam proses untuk lebih kuncup seperti dulu kala.
Ngehehehehe 
Jenuh dok mengodek cari gambar-gambar lama.
Saja nak buat perbandingan..cakap banyak pun tak gunakan.
Biarlah gambar-gambar ini saja berbicara 
Gambar 2008 sebelum mengandungkan cik Mia *kembang setaman masa ni*

Awal tahun 2009 dah ada cik Mia turun sikit masa ni

Ni sekitar 2010,entah mana silapnya naik semula huwaaaa!!
Ni masa 2011 memang tengah kembang mekar waktu ni..Makan x hingatkan!!
Pertengahan 2012 ada penyusutan sikit

Hujung 2012 sudah mula susut dengan jayanya
Ni gambar yang terkini..yeah!!!!
 Kalau ada yang tanya sudah berpuas hati ke??
Jawapannya belum lagi hihihi (Giler tamak kan)
Setakat apa yang telah berjaya disusutkan tu memang gembira la kan.
Tak kan tak happy dapat lihat hasil pengorbanan selama ini kan.
Cuma masih ada sikit banyak yang perlu dikurangkan.
Insyallah kalau dah dapat berat yang diidamkan nanti kita share ye.
Apa yang pasti setiap yang diimpikan
 takkan berhasil tanpa usaha yang gigih (cewah!!)
Berkat kesungguhan dan dorongan dari mereka-mereka tersayang
juga rakan-rakan seangkatan 
(you know who you are hihihi) sayang korang banyak-banyak tau!!
Hampir tercapai sudah target yang ditetapkan.
AMIN...



2 comments:

  1. fuh dasat !
    teruja akak tgk transformasi adik nie ;)
    cayuk2 ..;)

    ReplyDelete
  2. mmg jauh beza you.... dah kurus!!! ishhh jeles nihh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, May 25, 2013

Throw back

Salam,
Entry ni sekadar renungan dan kenangan buat diri sendiri.
Yang suatu ketika dulu pernah kembang dengan jayanya.
Kuncup sedekit ada suatu ketika.
Dan kini insyallah dalam proses untuk lebih kuncup seperti dulu kala.
Ngehehehehe 
Jenuh dok mengodek cari gambar-gambar lama.
Saja nak buat perbandingan..cakap banyak pun tak gunakan.
Biarlah gambar-gambar ini saja berbicara 
Gambar 2008 sebelum mengandungkan cik Mia *kembang setaman masa ni*

Awal tahun 2009 dah ada cik Mia turun sikit masa ni

Ni sekitar 2010,entah mana silapnya naik semula huwaaaa!!
Ni masa 2011 memang tengah kembang mekar waktu ni..Makan x hingatkan!!
Pertengahan 2012 ada penyusutan sikit

Hujung 2012 sudah mula susut dengan jayanya
Ni gambar yang terkini..yeah!!!!
 Kalau ada yang tanya sudah berpuas hati ke??
Jawapannya belum lagi hihihi (Giler tamak kan)
Setakat apa yang telah berjaya disusutkan tu memang gembira la kan.
Tak kan tak happy dapat lihat hasil pengorbanan selama ini kan.
Cuma masih ada sikit banyak yang perlu dikurangkan.
Insyallah kalau dah dapat berat yang diidamkan nanti kita share ye.
Apa yang pasti setiap yang diimpikan
 takkan berhasil tanpa usaha yang gigih (cewah!!)
Berkat kesungguhan dan dorongan dari mereka-mereka tersayang
juga rakan-rakan seangkatan 
(you know who you are hihihi) sayang korang banyak-banyak tau!!
Hampir tercapai sudah target yang ditetapkan.
AMIN...



2 comments:

  1. fuh dasat !
    teruja akak tgk transformasi adik nie ;)
    cayuk2 ..;)

    ReplyDelete
  2. mmg jauh beza you.... dah kurus!!! ishhh jeles nihh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015