Friday, June 7, 2013

Cuti-cuti PD




Salam,
Alhamdulillah dah kembali ke rumah manis rumah kembali.
Memadailah cuti kali ini sekadar 3 hari 2 malam berjauhan dari rumah.
Pergi berjauhan pun dekat-dekat saja sekadar 45 minit perjalanan dari rumah kami.
Apa yang lebih penting anak-anak happy.
Kami ke Port Dickson je pun cutinya.

Perancangan asalnya kami nak ke sebuah pulau di pantai timur nun ha
tapi ada masalah sikit so kami terpaksa menangguhkannya.
Insyallah sebelum 2013 melabuhkan tirainya nanti kita pegi ye anak-anak.
Tak pegi rugi,pakej ni dah beli masa Matta Fair tahun lepas lagi.
Kami dapat check in awal sebab ada available villa masa tu.

Villa kami..213



Kali ni dapat bilik atas..ok la
Last time kami ke Desa Lagoon dapat bilik bawah.
Masuk je bilik,hujan dah turun mencurah-curah.

Anak-anak dah sabar masa ni sebenarnya.
Kolam depan mata..tinjau dari balcony dah nampak.
Selesai lunch, lebih kurang pukul 2 hujan pun reda.
Apa lagi gedebush budak-budak ni..
Suka hati korang la kan..yang penting happy.
Sorang gendut sorang dah kerempeng...

Happy faces
Cuaca pun redup je time ni seronok la masing-masing berkubang.
Dalam pukul 4 kitaorang ke pantai pulak.







Tak bergerak berani la kan hihihi
Yang bestnya Desa Lagoon ni pantai kat belakang tu je.
Pantai dia pun boleh tahan bersih dan tak berapa crowded sangat.
Itu la aktiviti kami sepanjang 3 hari kat sana.
Syok je 2 beranak ni
Erfan happy je

Budak bulat hati kecik ni
Cuti-cuti sekolah ni pada saya yang penting anak-anak.
Bila dapat spend time dengan family sesekali macam ni
Lega sangat rasanya..
Cuti tinggal beberapa hari je lagi.
Lepas ni kena tunggu cuti sekolah berikutnya pulak ye.
Bulan Syawal rasanya nanti tu.

2 comments:

  1. Cantik villa ni..brp rate dia

    ReplyDelete
  2. mandi manda memang keutamaan anak2 kalau pegi tempat mcm ni..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, June 7, 2013

Cuti-cuti PD




Salam,
Alhamdulillah dah kembali ke rumah manis rumah kembali.
Memadailah cuti kali ini sekadar 3 hari 2 malam berjauhan dari rumah.
Pergi berjauhan pun dekat-dekat saja sekadar 45 minit perjalanan dari rumah kami.
Apa yang lebih penting anak-anak happy.
Kami ke Port Dickson je pun cutinya.

Perancangan asalnya kami nak ke sebuah pulau di pantai timur nun ha
tapi ada masalah sikit so kami terpaksa menangguhkannya.
Insyallah sebelum 2013 melabuhkan tirainya nanti kita pegi ye anak-anak.
Tak pegi rugi,pakej ni dah beli masa Matta Fair tahun lepas lagi.
Kami dapat check in awal sebab ada available villa masa tu.

Villa kami..213



Kali ni dapat bilik atas..ok la
Last time kami ke Desa Lagoon dapat bilik bawah.
Masuk je bilik,hujan dah turun mencurah-curah.

Anak-anak dah sabar masa ni sebenarnya.
Kolam depan mata..tinjau dari balcony dah nampak.
Selesai lunch, lebih kurang pukul 2 hujan pun reda.
Apa lagi gedebush budak-budak ni..
Suka hati korang la kan..yang penting happy.
Sorang gendut sorang dah kerempeng...

Happy faces
Cuaca pun redup je time ni seronok la masing-masing berkubang.
Dalam pukul 4 kitaorang ke pantai pulak.







Tak bergerak berani la kan hihihi
Yang bestnya Desa Lagoon ni pantai kat belakang tu je.
Pantai dia pun boleh tahan bersih dan tak berapa crowded sangat.
Itu la aktiviti kami sepanjang 3 hari kat sana.
Syok je 2 beranak ni
Erfan happy je

Budak bulat hati kecik ni
Cuti-cuti sekolah ni pada saya yang penting anak-anak.
Bila dapat spend time dengan family sesekali macam ni
Lega sangat rasanya..
Cuti tinggal beberapa hari je lagi.
Lepas ni kena tunggu cuti sekolah berikutnya pulak ye.
Bulan Syawal rasanya nanti tu.

2 comments:

  1. Cantik villa ni..brp rate dia

    ReplyDelete
  2. mandi manda memang keutamaan anak2 kalau pegi tempat mcm ni..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015