Saturday, June 8, 2013

TEASER BAJU RAYA 2013

Salam
Pejam celik,pejam celik dah nak tiba bulan Ramadhan kan.
Puasa dah habis ganti ke??
I syukur alhamdulillah dah settle semuanya time bulan Syawal tahun lepas lagi.
Baju kurung raya pun dah siap.
Tinggal baju melayu the boys saja belim siap lagi.
Tadaaaa ni baju raya cik Mia untuk 2013.
Yang fish tail peplum tu mak dia yang pilih hahaha tapi yang caftan by Zazakids tu pilihan cik Mia.
Dua-dua pun custom made untuk dia.
Yang fish tail peplum tempah dengan The Jellikids manakala yang caftan tu beli dengan PU3
Warnanya???
Tunggu pagi raya ye hahahah
Apa tema baju raya korang tahun ni??

10 comments:

  1. wahhhh cepatnya prepare baju raya... sure comei cik mia kita di pg raya nnti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju kurung harus prepare awal sham kalau tak susah nak dapat saiz cik Mia

      Delete
  2. Pandai anak dara tu pilih baju sendiri...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mujur sorang je kak perempuannya kalau ramai pening gak kepala hihihi

      Delete
  3. Fuhhh...mmg high taste anak dare ko...pandai melawa hah...tp bagus mcm tu kak sbb biasenye budak kalo ade abang2 ramai ni n die sorang gurl sure minat jeans tshirt....bagus laa mia mcm ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Lieya,mujur dia kekal berpakaian macam gegurl walaupun lasaknya kalah abang-abang dia hihihi

      Delete
  4. tema Chem jubah nmpknya heheheeee.

    sobsobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wei..lawa apa jubah pun.Yong kalau jumpe jubah saiz budak2 yang lawa2 rekemen le kat akak tau

      Delete
  5. akak sehelai baju pun belum beli lagi Emy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun belum ada lagi kak sob..sob..sob

      Delete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, June 8, 2013

TEASER BAJU RAYA 2013

Salam
Pejam celik,pejam celik dah nak tiba bulan Ramadhan kan.
Puasa dah habis ganti ke??
I syukur alhamdulillah dah settle semuanya time bulan Syawal tahun lepas lagi.
Baju kurung raya pun dah siap.
Tinggal baju melayu the boys saja belim siap lagi.
Tadaaaa ni baju raya cik Mia untuk 2013.
Yang fish tail peplum tu mak dia yang pilih hahaha tapi yang caftan by Zazakids tu pilihan cik Mia.
Dua-dua pun custom made untuk dia.
Yang fish tail peplum tempah dengan The Jellikids manakala yang caftan tu beli dengan PU3
Warnanya???
Tunggu pagi raya ye hahahah
Apa tema baju raya korang tahun ni??

10 comments:

  1. wahhhh cepatnya prepare baju raya... sure comei cik mia kita di pg raya nnti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju kurung harus prepare awal sham kalau tak susah nak dapat saiz cik Mia

      Delete
  2. Pandai anak dara tu pilih baju sendiri...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mujur sorang je kak perempuannya kalau ramai pening gak kepala hihihi

      Delete
  3. Fuhhh...mmg high taste anak dare ko...pandai melawa hah...tp bagus mcm tu kak sbb biasenye budak kalo ade abang2 ramai ni n die sorang gurl sure minat jeans tshirt....bagus laa mia mcm ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Lieya,mujur dia kekal berpakaian macam gegurl walaupun lasaknya kalah abang-abang dia hihihi

      Delete
  4. tema Chem jubah nmpknya heheheeee.

    sobsobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wei..lawa apa jubah pun.Yong kalau jumpe jubah saiz budak2 yang lawa2 rekemen le kat akak tau

      Delete
  5. akak sehelai baju pun belum beli lagi Emy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun belum ada lagi kak sob..sob..sob

      Delete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015