Monday, July 15, 2013

Berbuka bersama keluarga

Salam..
Harap kawan-kawan semua sihat walafiat dalam menjalani ibadah puasa di bulan Ramadhan.
Tuan tanah baru lepas baik dari demam.
Tapi alhamdulillah puasa masih cukup dan penuh.
Weekend lepas kami ambik kesempatan balik berbuka dengan family di Seremban.
Alhamdulillah sempat la berbuka untuk hari Jumaat dan Sabtu tu di Seremban.
Sabtu malam balik Masjid Tanah semula sebab Ahad pagi ada kelas tambahan.
Nama pun cikgu kan tak lari dari tuntutan tugas..
Mummy saya masak macam-macam.
Al-maklumla ketiga-tiga cucu tersayang semuanya berpuasa tahun ni.
Maka semua menu yang terhidang adalah mengikut citarasa cucu-cucunya.
Budak-budak ni pun happy la nanny masak macam-macamkan.
Masing-masing menadah pinggan je..
Nikmatnya rasa berbuka bersama keluarga ni.
Kalau boleh hari-hari pun nak berbuka sama tapi apakan daya..
Takpe la ada rezeki nanti-nanti kami balik berbuka di Seremban lagi..

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, July 15, 2013

Berbuka bersama keluarga

Salam..
Harap kawan-kawan semua sihat walafiat dalam menjalani ibadah puasa di bulan Ramadhan.
Tuan tanah baru lepas baik dari demam.
Tapi alhamdulillah puasa masih cukup dan penuh.
Weekend lepas kami ambik kesempatan balik berbuka dengan family di Seremban.
Alhamdulillah sempat la berbuka untuk hari Jumaat dan Sabtu tu di Seremban.
Sabtu malam balik Masjid Tanah semula sebab Ahad pagi ada kelas tambahan.
Nama pun cikgu kan tak lari dari tuntutan tugas..
Mummy saya masak macam-macam.
Al-maklumla ketiga-tiga cucu tersayang semuanya berpuasa tahun ni.
Maka semua menu yang terhidang adalah mengikut citarasa cucu-cucunya.
Budak-budak ni pun happy la nanny masak macam-macamkan.
Masing-masing menadah pinggan je..
Nikmatnya rasa berbuka bersama keluarga ni.
Kalau boleh hari-hari pun nak berbuka sama tapi apakan daya..
Takpe la ada rezeki nanti-nanti kami balik berbuka di Seremban lagi..

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015