Tuesday, July 23, 2013

Bila tiba-tiba rajin

Salam.
Dah pun masuk 14 Ramadhan hari ini.
Hari ni macam biasa ada kursus Pro ELT sampai pukul  4.30 ptg.
Dari pagi tadi sebenarnya dah plan nak buat something.
Belum pernah lagi bulan ramadhan tahun ni buat kuih.
Masak-masak tu biasa la..
Punggah-punggah almari cari acuan...
Ok jumpa..al-maklum setahun sekali je pun buat kuih ni hihihi
Resipi yang pernah di download sebelum ni masih ada dalam simpanan.
Ok pukul 6 settle dengan kuih cara manis..
Alhamdulillah..menjadi (luaran) rasa kena tunggu lah time buka nanti ye..
Lauk pauk masak yang simple -simple saya petang ni.
Korang..buka apa hari ni??

2 comments:

  1. sedap cara manis kan. budak2 mesti suka..

    ReplyDelete
  2. pandai akak buat....lieyakalo kuih2 lame ni mmg fail le kak...gigih pi kedai beli jek heheehehe....kalo lieya berjiran ngan akak dpt rase seketul dua kan heheheehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, July 23, 2013

Bila tiba-tiba rajin

Salam.
Dah pun masuk 14 Ramadhan hari ini.
Hari ni macam biasa ada kursus Pro ELT sampai pukul  4.30 ptg.
Dari pagi tadi sebenarnya dah plan nak buat something.
Belum pernah lagi bulan ramadhan tahun ni buat kuih.
Masak-masak tu biasa la..
Punggah-punggah almari cari acuan...
Ok jumpa..al-maklum setahun sekali je pun buat kuih ni hihihi
Resipi yang pernah di download sebelum ni masih ada dalam simpanan.
Ok pukul 6 settle dengan kuih cara manis..
Alhamdulillah..menjadi (luaran) rasa kena tunggu lah time buka nanti ye..
Lauk pauk masak yang simple -simple saya petang ni.
Korang..buka apa hari ni??

2 comments:

  1. sedap cara manis kan. budak2 mesti suka..

    ReplyDelete
  2. pandai akak buat....lieyakalo kuih2 lame ni mmg fail le kak...gigih pi kedai beli jek heheehehe....kalo lieya berjiran ngan akak dpt rase seketul dua kan heheheehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015