Saturday, July 20, 2013

Hati tergoda-KASA KLASIK

Salam
First time tengok iklan dari Pearl Haya dengan design baru diaorang tu hati dah tergoda.
Masa pegi ke Pearl Haya Sabtu lepas tengok live terus jatuh hati.
Berjaya juga memilikinya..alhamdulillah.
Kasa Klasik pertama dari Pearl Haya.
Corak Batik lukisan tangan..
Memang puas hati la..tapi colour yang ada limited sangat.
Bila nak pakai ni?Mampu ke nak bertahan sampai Raya nanti hihihi

2 comments:

  1. Cantik kan huhu...mememang limited..

    ReplyDelete
  2. thn ni tak dapat nak nyopping kat pearl haya

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, July 20, 2013

Hati tergoda-KASA KLASIK

Salam
First time tengok iklan dari Pearl Haya dengan design baru diaorang tu hati dah tergoda.
Masa pegi ke Pearl Haya Sabtu lepas tengok live terus jatuh hati.
Berjaya juga memilikinya..alhamdulillah.
Kasa Klasik pertama dari Pearl Haya.
Corak Batik lukisan tangan..
Memang puas hati la..tapi colour yang ada limited sangat.
Bila nak pakai ni?Mampu ke nak bertahan sampai Raya nanti hihihi

2 comments:

  1. Cantik kan huhu...mememang limited..

    ReplyDelete
  2. thn ni tak dapat nak nyopping kat pearl haya

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015