Monday, July 29, 2013

♥Iftar with families♥

Salam..
Alhamdulillah Sabtu lepas berkesempatan berbuka bersama keluarga besar kami.
Memang ni dah kira acara tahunan kami.
Kali ni berbuka dirumah aunty saya di Taman TAR,
Berkumpul ramai -ramai.
Masing-masing bawak food.
Untuk potluck.
As for me hari tu kita buat asam pedas ikan pari..Melaka style.
Banyak sangat food.
Memang syok la sesekali berkumpul macam tu.
Uncles satu part berborak..aunties satu part lain dan the cousin 1 part.
Entah bila la dapat berkumpul lagi macam tu kan.
Meh nak share gambar food yang memang marveles semuanya.
Tapi tak sempat snap semuanya pun.
Banyak benar station makanannya hari tu.
Yang penting home cooked food.

1 comment:

  1. fuh mmg mcm2 ado kak yeak....meriah atas meja tu nampaknye...mmg syok tu semua dpt rase heheheeh....

    asam pedas akak mesti meletop kan kak...lieya suke asam pedas ikan pari...lagi2 ade bendi....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, July 29, 2013

♥Iftar with families♥

Salam..
Alhamdulillah Sabtu lepas berkesempatan berbuka bersama keluarga besar kami.
Memang ni dah kira acara tahunan kami.
Kali ni berbuka dirumah aunty saya di Taman TAR,
Berkumpul ramai -ramai.
Masing-masing bawak food.
Untuk potluck.
As for me hari tu kita buat asam pedas ikan pari..Melaka style.
Banyak sangat food.
Memang syok la sesekali berkumpul macam tu.
Uncles satu part berborak..aunties satu part lain dan the cousin 1 part.
Entah bila la dapat berkumpul lagi macam tu kan.
Meh nak share gambar food yang memang marveles semuanya.
Tapi tak sempat snap semuanya pun.
Banyak benar station makanannya hari tu.
Yang penting home cooked food.

1 comment:

  1. fuh mmg mcm2 ado kak yeak....meriah atas meja tu nampaknye...mmg syok tu semua dpt rase heheheeh....

    asam pedas akak mesti meletop kan kak...lieya suke asam pedas ikan pari...lagi2 ade bendi....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015