Saturday, July 6, 2013

Jatuh cinta pandang pertama

Salam
Jatuh cinta pandang pertama
Sekali tengok hati dah berkenan
Bukan cik Mia tapi mummy dia yang lebih
Suka sangat dengan botol shampoo dan body wash ni
Bau pun menyegarkan aje
Memang beli purposely untuk Mia
Dia happy la sebab design pada botol tu gambar barbie
Comel kan??

2 comments:

  1. Syampo tu utk org dewasa ke hehe..comel aa barbie

    ReplyDelete
  2. Heheheheje.. saya pun suka.. pantang tengok benda benda mcm nie.. sure mak dia yang meroyan lebih..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, July 6, 2013

Jatuh cinta pandang pertama

Salam
Jatuh cinta pandang pertama
Sekali tengok hati dah berkenan
Bukan cik Mia tapi mummy dia yang lebih
Suka sangat dengan botol shampoo dan body wash ni
Bau pun menyegarkan aje
Memang beli purposely untuk Mia
Dia happy la sebab design pada botol tu gambar barbie
Comel kan??

2 comments:

  1. Syampo tu utk org dewasa ke hehe..comel aa barbie

    ReplyDelete
  2. Heheheheje.. saya pun suka.. pantang tengok benda benda mcm nie.. sure mak dia yang meroyan lebih..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015