Sunday, July 21, 2013

Kasut Raya

Salam...
Petang semalam ambik kesempatan pegi cari kasut raya budak bertiga ni.
Terus terjah Aeon Bandaraya je.
Mujur tak ramai sangat orang.
Parking pun senang je,dekat pulak tu..memang Allah mempermudahkan betul urusan pencarian di bulan puasa ni.
Sampai-sampai je masuk Adidas.
Erfan nampak Monsters University punye kasut terus berkenan.
Alhamdulillah selesai dah sorang.
Teruskan pencarian cari kasut cik Mia pulak.
Tahun ni dia nak kasut Skechers.
Dia berkenan yang bertali tapi mummy malas nak melayan mengikat tali kasut.dia nanti.
Kita ambik yang zap on je la dik ye.
Selesai budak berdua ni beli kasut kira round Jusco pulak.
Hajat nak cari cadar raya kat Aussino x sempat pulak.
Mia dan Erfan dah bising nak cari tempat nak duduk
Abang Ez tak jumpe lagi kasut yang berkenan.
Orang dah besar citarasa lain dari adik-adik.
Nanti kita kita ajak daddy terjah tempat lain pulak ye.
Kami berbuka kat luar je semalam.
Periuk kuali kekal bersih kat rumah hihihi

3 comments:

  1. amboihhh cik mia siap tgn silang kt blakang... cam lawat tapak kawasan jer tau... cute giler

    ReplyDelete
  2. lega hati dah settle sikit2kan kak...kalo ade pun tinggal nak tambah2 sikit jek lagi hah...

    lieya ni barang budak2 semua dah settle...so lepas ni tumpu nak tukar duit ngan beli barang raye tuk mak abah n mertua jek.....lepas tu tgl bayar duit kuih raye yg dah di tempah....eh kak, bonus agak2 ade tak? heheheeheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, July 21, 2013

Kasut Raya

Salam...
Petang semalam ambik kesempatan pegi cari kasut raya budak bertiga ni.
Terus terjah Aeon Bandaraya je.
Mujur tak ramai sangat orang.
Parking pun senang je,dekat pulak tu..memang Allah mempermudahkan betul urusan pencarian di bulan puasa ni.
Sampai-sampai je masuk Adidas.
Erfan nampak Monsters University punye kasut terus berkenan.
Alhamdulillah selesai dah sorang.
Teruskan pencarian cari kasut cik Mia pulak.
Tahun ni dia nak kasut Skechers.
Dia berkenan yang bertali tapi mummy malas nak melayan mengikat tali kasut.dia nanti.
Kita ambik yang zap on je la dik ye.
Selesai budak berdua ni beli kasut kira round Jusco pulak.
Hajat nak cari cadar raya kat Aussino x sempat pulak.
Mia dan Erfan dah bising nak cari tempat nak duduk
Abang Ez tak jumpe lagi kasut yang berkenan.
Orang dah besar citarasa lain dari adik-adik.
Nanti kita kita ajak daddy terjah tempat lain pulak ye.
Kami berbuka kat luar je semalam.
Periuk kuali kekal bersih kat rumah hihihi

3 comments:

  1. amboihhh cik mia siap tgn silang kt blakang... cam lawat tapak kawasan jer tau... cute giler

    ReplyDelete
  2. lega hati dah settle sikit2kan kak...kalo ade pun tinggal nak tambah2 sikit jek lagi hah...

    lieya ni barang budak2 semua dah settle...so lepas ni tumpu nak tukar duit ngan beli barang raye tuk mak abah n mertua jek.....lepas tu tgl bayar duit kuih raye yg dah di tempah....eh kak, bonus agak2 ade tak? heheheeheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015