Tuesday, August 27, 2013

Melaka→Putrajaya

Salam..
Kemain bersawang-sawang sah blog ni.
Busy sesangattttttt!!!!!
Nak share cerita Ahad lepas.
Kami dapat undangan dari nephew hubby untuk ke Majlis Rumah Terbuka beliau di Putrajaya.
Dah terlanjur nak ke Putrajaya tu terus plan nak jumpe Lieya dan familh juga.
Plan asal hari tu Lieya nak singgah rumah time raya tapi atas beberapa hal yang tak dapat dielakkan maka plan kami tak menjadi.
Alhamdulillah kami berjaya cari rumah Lieya dengan jayanya tanpa bantu En.Garmin atau pun Wave.
Signboard sangat-sangat membantu.
Seronok jumpe family Lieya.
THANKS for everything dear.
Anak-anak walaupun first time jumpe tapi bab main terus jadi kawan..terutamanya cik Mia la..
Sebab dia jarang dapat jumpe kawan gegirl ni.
Dapat pulak kakak Mia dan Mija rajin melayan.
Dari rumah Lieya baru kami ke rumah nephew en.Suami..
Thank you tau Lieya dan suami susah hantar kami terus ke destinasi hihihi
Insyallah ada rezeki kita jumpe lagi lepas ni ye

2 comments:

  1. terima kasih sgt2 kak sudi akak dtg umah lieya.....hepi sgt...first time jumpe dulu dlm keadaan rush, pastu kali kedua punye plan tak jadi, tup2 akak terjah putrajaya heheheeheh....

    yg pasti akak sgt terra cari umah kiteorg...lieya ni dok tertunggu takut akak sesat cari umah kiteorg tau...sbb selalunye mesti ade cite sesat kalo pestime datang......

    jgn serik kerumah kami kak yeak....

    ReplyDelete
  2. bestkan jupe cyberfriend.. rasanya lieya & emy asalnya kenal dari fotopages jugak kan..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, August 27, 2013

Melaka→Putrajaya

Salam..
Kemain bersawang-sawang sah blog ni.
Busy sesangattttttt!!!!!
Nak share cerita Ahad lepas.
Kami dapat undangan dari nephew hubby untuk ke Majlis Rumah Terbuka beliau di Putrajaya.
Dah terlanjur nak ke Putrajaya tu terus plan nak jumpe Lieya dan familh juga.
Plan asal hari tu Lieya nak singgah rumah time raya tapi atas beberapa hal yang tak dapat dielakkan maka plan kami tak menjadi.
Alhamdulillah kami berjaya cari rumah Lieya dengan jayanya tanpa bantu En.Garmin atau pun Wave.
Signboard sangat-sangat membantu.
Seronok jumpe family Lieya.
THANKS for everything dear.
Anak-anak walaupun first time jumpe tapi bab main terus jadi kawan..terutamanya cik Mia la..
Sebab dia jarang dapat jumpe kawan gegirl ni.
Dapat pulak kakak Mia dan Mija rajin melayan.
Dari rumah Lieya baru kami ke rumah nephew en.Suami..
Thank you tau Lieya dan suami susah hantar kami terus ke destinasi hihihi
Insyallah ada rezeki kita jumpe lagi lepas ni ye

2 comments:

  1. terima kasih sgt2 kak sudi akak dtg umah lieya.....hepi sgt...first time jumpe dulu dlm keadaan rush, pastu kali kedua punye plan tak jadi, tup2 akak terjah putrajaya heheheeheh....

    yg pasti akak sgt terra cari umah kiteorg...lieya ni dok tertunggu takut akak sesat cari umah kiteorg tau...sbb selalunye mesti ade cite sesat kalo pestime datang......

    jgn serik kerumah kami kak yeak....

    ReplyDelete
  2. bestkan jupe cyberfriend.. rasanya lieya & emy asalnya kenal dari fotopages jugak kan..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015