Tuesday, August 13, 2013

Orange di pagi raya

Salam.
Masih dalam mood raya.
Sekolah pun masih bercuti lagi.
Ambil kesempatan beraya.
Sambil mengunjungi sanak saudara.
Alhamdulillah..ukhwah terjalin makin bertambah erat dengan kehadiran bulan Syawal..syukur.
Nak share gambar kami untuk Hari Raya Pertama.
ORANGE di pagi raya di Melaka.
Gambar-gambar lain masih lagi dalam camera.
Belum sempat nak transfer.
Makan kemain lagi ni.
Macam-macam bedal lepas tu tengok weighing scale takut dengan bayang-bayang sendiri!!!
Arghhhhh :-p
Lepas raya kita buat episod diet lain pula ye huhuhu

3 comments:

  1. menyerlah korang...
    cantik sedondon....

    ReplyDelete
  2. memang sama lah ..entah beli dikedai yg sama..akak beli siap je

    ReplyDelete
  3. sumpah cantik kak!!! sebatu org dah nampak akak sefamily....rase lieya laaa oren laa lieya tak penah try lagi jadi baju raye .....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, August 13, 2013

Orange di pagi raya

Salam.
Masih dalam mood raya.
Sekolah pun masih bercuti lagi.
Ambil kesempatan beraya.
Sambil mengunjungi sanak saudara.
Alhamdulillah..ukhwah terjalin makin bertambah erat dengan kehadiran bulan Syawal..syukur.
Nak share gambar kami untuk Hari Raya Pertama.
ORANGE di pagi raya di Melaka.
Gambar-gambar lain masih lagi dalam camera.
Belum sempat nak transfer.
Makan kemain lagi ni.
Macam-macam bedal lepas tu tengok weighing scale takut dengan bayang-bayang sendiri!!!
Arghhhhh :-p
Lepas raya kita buat episod diet lain pula ye huhuhu

3 comments:

  1. menyerlah korang...
    cantik sedondon....

    ReplyDelete
  2. memang sama lah ..entah beli dikedai yg sama..akak beli siap je

    ReplyDelete
  3. sumpah cantik kak!!! sebatu org dah nampak akak sefamily....rase lieya laaa oren laa lieya tak penah try lagi jadi baju raye .....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015