Monday, September 16, 2013

Ke KLIA lagi

Salam..
Isnin cuti Hari Malaysia kami ke KLIA lagi.
Kali ini hantar atuk dan nanny Mia berpergian lagi.
Kali ini tak lama seminggu saja.
Destinasi mereka dalam negara saja.
Masa atuk tolak trolley luggage Mia dah mula bising.
Kita ni asyik hantar atuk dgn nanny naik aeroplane aje.
Bila pulak kita nakn terbang sama ni daddy??
Hahahhaa haish bersabar la wahai anak.
Cuti sekolah nanti insyallah kita ajak daddy pegi jalan-jalan pulak ye.
Doa-doa Mia kita dapat terbang tinggi-tinggi pulak lepas ini.
Bye atuk & nanny..
Muka sedih je macam nak nangis time ni tapi control lagi sebab kat public place kan

Masa di KLIA kali ni berkesempatan bertemu BFF yang lama dah x bersua.
Rindu sangat rasanya dengan teman baik yang satu ni.
Alhamdulillah sempat la kami berborak-borak melepas rindu walaupun tak lama.
Lagi pun member tu dalam working hours.
Mintak kebenaran keluar kejap saja.
Insyallah ada rezeki kita jumpe lagi nanti ye Tila.
Kawan baik sejak zaman belajar lagi ni

4 comments:

  1. alor2 mia .. sangat memahami .. ;)

    ReplyDelete
  2. haa kak...mia dah hint2 tu heheheeh...ape lagi kak jom ke disneyland hk...budak2 mesti hepi n seronok kat sane...

    ReplyDelete
  3. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, September 16, 2013

Ke KLIA lagi

Salam..
Isnin cuti Hari Malaysia kami ke KLIA lagi.
Kali ini hantar atuk dan nanny Mia berpergian lagi.
Kali ini tak lama seminggu saja.
Destinasi mereka dalam negara saja.
Masa atuk tolak trolley luggage Mia dah mula bising.
Kita ni asyik hantar atuk dgn nanny naik aeroplane aje.
Bila pulak kita nakn terbang sama ni daddy??
Hahahhaa haish bersabar la wahai anak.
Cuti sekolah nanti insyallah kita ajak daddy pegi jalan-jalan pulak ye.
Doa-doa Mia kita dapat terbang tinggi-tinggi pulak lepas ini.
Bye atuk & nanny..
Muka sedih je macam nak nangis time ni tapi control lagi sebab kat public place kan

Masa di KLIA kali ni berkesempatan bertemu BFF yang lama dah x bersua.
Rindu sangat rasanya dengan teman baik yang satu ni.
Alhamdulillah sempat la kami berborak-borak melepas rindu walaupun tak lama.
Lagi pun member tu dalam working hours.
Mintak kebenaran keluar kejap saja.
Insyallah ada rezeki kita jumpe lagi nanti ye Tila.
Kawan baik sejak zaman belajar lagi ni

4 comments:

  1. alor2 mia .. sangat memahami .. ;)

    ReplyDelete
  2. haa kak...mia dah hint2 tu heheheeh...ape lagi kak jom ke disneyland hk...budak2 mesti hepi n seronok kat sane...

    ReplyDelete
  3. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015