Sunday, September 29, 2013

Kenduri Aqiqah si kembar

Dais,goody bag dan decoration semua tu hasil sentuhan aunty saya
 Salam..
Apa cerita weekend kawan-kawan.
Alhamdulillah weekend kami berkumpul dengan family tercinta.
Kami menghadiri kenduri aqiqah my twins nephews kat Taman TAR,Ampang.
Cucu kembar aunty saya.Alif Zafran (AZ1) dan Aqif Zahran (AZ2)
Dua budak lelaki ini sangat well behave sepanjang majlis cukur jambul.
Dengan memberi kerjasama yang sangat baik.
The twins with the nannies..

Coffee corner with awesome food
Food pun superb..alhamdulillah.
Seronok sesekali dapat berkumpul ramai-ramai macam ni.
Semoga the two boys akan membesar sebagai sebagai anak yang soleh
 dan menjadi kebanggaan keluarga,insyaallah
Before and after..

4 comments:

  1. kembar? kaum keluarga tak de yg kembar.. teringin nak dokong kembar.. agar berjangkit juga..

    ReplyDelete
  2. comel2 si kembar dgn dekorasi yg canggih

    ReplyDelete
  3. kembar kak? alahai bestnyerrrr....impian lieya tu nak dpt kembar tu sebab si mia mija tu lieya kembarkan mase dieorg kecik2..semua baju ke ape same jekkkkk heheeheheh...

    cantik deco2 majlis kak...suke kaler tema tu...soft blue ...sedap mate memandang...

    ReplyDelete
  4. salam...

    cantiknya dekorasi majis akikah ni :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, September 29, 2013

Kenduri Aqiqah si kembar

Dais,goody bag dan decoration semua tu hasil sentuhan aunty saya
 Salam..
Apa cerita weekend kawan-kawan.
Alhamdulillah weekend kami berkumpul dengan family tercinta.
Kami menghadiri kenduri aqiqah my twins nephews kat Taman TAR,Ampang.
Cucu kembar aunty saya.Alif Zafran (AZ1) dan Aqif Zahran (AZ2)
Dua budak lelaki ini sangat well behave sepanjang majlis cukur jambul.
Dengan memberi kerjasama yang sangat baik.
The twins with the nannies..

Coffee corner with awesome food
Food pun superb..alhamdulillah.
Seronok sesekali dapat berkumpul ramai-ramai macam ni.
Semoga the two boys akan membesar sebagai sebagai anak yang soleh
 dan menjadi kebanggaan keluarga,insyaallah
Before and after..

4 comments:

  1. kembar? kaum keluarga tak de yg kembar.. teringin nak dokong kembar.. agar berjangkit juga..

    ReplyDelete
  2. comel2 si kembar dgn dekorasi yg canggih

    ReplyDelete
  3. kembar kak? alahai bestnyerrrr....impian lieya tu nak dpt kembar tu sebab si mia mija tu lieya kembarkan mase dieorg kecik2..semua baju ke ape same jekkkkk heheeheheh...

    cantik deco2 majlis kak...suke kaler tema tu...soft blue ...sedap mate memandang...

    ReplyDelete
  4. salam...

    cantiknya dekorasi majis akikah ni :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015