Friday, September 20, 2013

Menu D.I.E.T

Salam..
Nak share tentang menu diet.
Alhamdulillah..perut makin hari makin dapat menyesuaikan diri.
Kalau hari sekolah pun memang dah tak turun ke kantin.
Bawak bekal sendiri je.
Kalau terlewat bangun bawak mana-mana yang sempat je la.
Meh nak share sikit antara menu favourite yang mudah dan simple.
Esok weekend macam biasa cheatday!!!
Apa menu nak makan esok ni??
Mula la kepala lingat berfikir hihihi

2 comments:

  1. Good luck..akak memang fail kalau diet ni

    ReplyDelete
  2. Wahhh! atkins jugak la ni ek?? hihi.. sy pun join jugak.. cuma cheat je banyak..ahahah..biasalah, bila masak lauk selalu tak habis. pastu nak buang sayang.. masuk mulut jugak la..hihi

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, September 20, 2013

Menu D.I.E.T

Salam..
Nak share tentang menu diet.
Alhamdulillah..perut makin hari makin dapat menyesuaikan diri.
Kalau hari sekolah pun memang dah tak turun ke kantin.
Bawak bekal sendiri je.
Kalau terlewat bangun bawak mana-mana yang sempat je la.
Meh nak share sikit antara menu favourite yang mudah dan simple.
Esok weekend macam biasa cheatday!!!
Apa menu nak makan esok ni??
Mula la kepala lingat berfikir hihihi

2 comments:

  1. Good luck..akak memang fail kalau diet ni

    ReplyDelete
  2. Wahhh! atkins jugak la ni ek?? hihi.. sy pun join jugak.. cuma cheat je banyak..ahahah..biasalah, bila masak lauk selalu tak habis. pastu nak buang sayang.. masuk mulut jugak la..hihi

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015