Wednesday, September 18, 2013

Shawl ke SEKOLAH

Salam..
Minggu ni konon-kononnya nak ber shawl pegi sekolah.
Biasanya kalau family outing sekarang ni mmg lilit-lilit shawl.
Tapi Selasa baru ni menggatal nak lilit shawl gak.
Dah la terlewat keluar rumah..
Lepas tu pepagi lagi dah jengah toilet.
Nak betulkan lilitan.
Pantang nampak cermin sure nak tengok.
Takut lilitan lari dari tempat sepatutnya.
Hari tu memang sawan cermin la kiranya 
hihihi
Paling best bila lepas rehat masuk mengajar 1 kelas tahun 3.
Ada budak-budak ni siap tegur..
"Eh..teacher pakai tudung baru ye??"
"Lawa teacher pakai shawl macam Najwa Latif ni,nampak macam teenager"
hahahah pitam jap teacher masa tu!!
Lepas ni akan selalu la pakai shawl nampaknya 

1 comment:

  1. Akak pun dqh beli shawl tapi nak melilit tu x pandai betul..mesti ambik masa nanti huhu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, September 18, 2013

Shawl ke SEKOLAH

Salam..
Minggu ni konon-kononnya nak ber shawl pegi sekolah.
Biasanya kalau family outing sekarang ni mmg lilit-lilit shawl.
Tapi Selasa baru ni menggatal nak lilit shawl gak.
Dah la terlewat keluar rumah..
Lepas tu pepagi lagi dah jengah toilet.
Nak betulkan lilitan.
Pantang nampak cermin sure nak tengok.
Takut lilitan lari dari tempat sepatutnya.
Hari tu memang sawan cermin la kiranya 
hihihi
Paling best bila lepas rehat masuk mengajar 1 kelas tahun 3.
Ada budak-budak ni siap tegur..
"Eh..teacher pakai tudung baru ye??"
"Lawa teacher pakai shawl macam Najwa Latif ni,nampak macam teenager"
hahahah pitam jap teacher masa tu!!
Lepas ni akan selalu la pakai shawl nampaknya 

1 comment:

  1. Akak pun dqh beli shawl tapi nak melilit tu x pandai betul..mesti ambik masa nanti huhu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015