Sunday, September 1, 2013

Special Guest

Salam..
Masih dalam bulan Syawal.
Masih dalam mood raya lagi kan.
Tapi untuk cikgu macam saya ni dah tak berapa nak feel mood Raya tu.
Budak-budak nak UPSR lagi seminggu je lagi.
Kembang kuncup rasa perut ni..risaunya la.
Tapi budak-budak ni steady je nampaknya.
Khamis lepas kami menerima kunjungan tetamu istimewa lagi.
Kali ni kak Mimi dan keluarga datang bertandang ke rumah.
Terima kasih kak sudi datang singgah rumah kecil kami.
Andai ada kekurangan mohon maaf ye kak.
Harap jangan serik ye kak.
Seronok dapat jumpe insyallah ada rezeki lepas ni kita jumpe lagi ye.

4 comments:

  1. terima kasih emy.. sedap nasi lemak tu.. inshallah ada rezeki kita jumpa lagi...tp akak segan nak bergambar sebenarnya. rasa dah gemuk la pulak. hehehe

    ReplyDelete
  2. tak silap akak.. mimi pun geng fotopages jugak kan.. ingat lagi masa u all aktif berfp.. selalu gak masuk tgk.. now masing2 dah ubah ke blog.. akak je yg masih hidupkan fp.. hehe..

    ReplyDelete
  3. seronok dpt jumpe geng blog kan kak...slalu borak2 dlm fb ke insta ke blog ke...bile jumpe lain rasenye....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, September 1, 2013

Special Guest

Salam..
Masih dalam bulan Syawal.
Masih dalam mood raya lagi kan.
Tapi untuk cikgu macam saya ni dah tak berapa nak feel mood Raya tu.
Budak-budak nak UPSR lagi seminggu je lagi.
Kembang kuncup rasa perut ni..risaunya la.
Tapi budak-budak ni steady je nampaknya.
Khamis lepas kami menerima kunjungan tetamu istimewa lagi.
Kali ni kak Mimi dan keluarga datang bertandang ke rumah.
Terima kasih kak sudi datang singgah rumah kecil kami.
Andai ada kekurangan mohon maaf ye kak.
Harap jangan serik ye kak.
Seronok dapat jumpe insyallah ada rezeki lepas ni kita jumpe lagi ye.

4 comments:

  1. terima kasih emy.. sedap nasi lemak tu.. inshallah ada rezeki kita jumpa lagi...tp akak segan nak bergambar sebenarnya. rasa dah gemuk la pulak. hehehe

    ReplyDelete
  2. tak silap akak.. mimi pun geng fotopages jugak kan.. ingat lagi masa u all aktif berfp.. selalu gak masuk tgk.. now masing2 dah ubah ke blog.. akak je yg masih hidupkan fp.. hehe..

    ReplyDelete
  3. seronok dpt jumpe geng blog kan kak...slalu borak2 dlm fb ke insta ke blog ke...bile jumpe lain rasenye....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015