Tuesday, October 15, 2013

Kids at KIDZANIA


Dua budak tak cukup umur nak masuk Cadbury section..

Salam,
Weekend baru ni kami bawak anak-anak ke Kidzania.
Dah lama masing-masing ajak ke sana..
Akhirnya lepas abang Ez balik dari lawatan Pengawas sekolah ke sana baru ni,
Adik-adik dah tak mampu nak bersabar lagi hihihi
Anak-anak memang having fun kat sana.
Macam-macam diaorang nak cuba.
Tapi ada certain area tu hanya untuk budak-budak above 8 years old je.
Mcm bahagian buat biskut oreo, coklat cadbury..dan beberapa lagi la.
Tapi secara keseluruhan memang puas hati.
Siap ajak repeat lagi.
Rasa berbaloi la dengan harga tiket yang dibayar.
 
Sedang beratur nak clear kan cek kat CIMB

Yeah!!!Mia ada banyak duit

Nak buat vitagen..best time ni.Dah selesai dapat sorang 1 vitagen

Ez nak buat oreo..ni pun dapat biskut oreo jugak


Little shopper

Seronok Mia time ni
My lil policeman

Besar baju ni dengan Cik Mia

Dentist ni action

3 comments:

  1. Pergi hr sabtu ke ahad..hari ahad tu yg akak ke the curve..nmpk sigbord kidzania gak hehe

    ReplyDelete
  2. bestkan.. aiman dah join masa sekolah buat lawatan.. seronok katanya.. yang haziq lom kesempatan nak bawak dia.. babahnya asyik korje jerk..

    ReplyDelete
  3. nampak seronok....tp anak2 kecil lagi...sesuai ke utk yg berusia bawah 6tahun..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, October 15, 2013

Kids at KIDZANIA


Dua budak tak cukup umur nak masuk Cadbury section..

Salam,
Weekend baru ni kami bawak anak-anak ke Kidzania.
Dah lama masing-masing ajak ke sana..
Akhirnya lepas abang Ez balik dari lawatan Pengawas sekolah ke sana baru ni,
Adik-adik dah tak mampu nak bersabar lagi hihihi
Anak-anak memang having fun kat sana.
Macam-macam diaorang nak cuba.
Tapi ada certain area tu hanya untuk budak-budak above 8 years old je.
Mcm bahagian buat biskut oreo, coklat cadbury..dan beberapa lagi la.
Tapi secara keseluruhan memang puas hati.
Siap ajak repeat lagi.
Rasa berbaloi la dengan harga tiket yang dibayar.
 
Sedang beratur nak clear kan cek kat CIMB

Yeah!!!Mia ada banyak duit

Nak buat vitagen..best time ni.Dah selesai dapat sorang 1 vitagen

Ez nak buat oreo..ni pun dapat biskut oreo jugak


Little shopper

Seronok Mia time ni
My lil policeman

Besar baju ni dengan Cik Mia

Dentist ni action

3 comments:

  1. Pergi hr sabtu ke ahad..hari ahad tu yg akak ke the curve..nmpk sigbord kidzania gak hehe

    ReplyDelete
  2. bestkan.. aiman dah join masa sekolah buat lawatan.. seronok katanya.. yang haziq lom kesempatan nak bawak dia.. babahnya asyik korje jerk..

    ReplyDelete
  3. nampak seronok....tp anak2 kecil lagi...sesuai ke utk yg berusia bawah 6tahun..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015