Sunday, November 3, 2013

Birthday Bash

Makin membulat ko dik
Salam..
Ni kira siaran tergendala.
Sibuk tak sempat nak share.
Cerita Mia dan birthday bash nya kat rumah Seremban.




 
Memang jemput sedara mara je..
Ala-ala family gathering gittu.
Ramai juga sepupu sepapat yang datang.
Alhamdulillah..Mia happy.
Makanan pun banyak..semua pun kenyang.
Entah bila lagi nak berkumpul macam ni kan.
Semua food hari tu disediakan oleh mummy saya.
Saya???Tukang atur pinggan mangkuk saja hihii
Insyallah ada rezeki lepas ni kita berkumpul lagi ye cousins

6 comments:

  1. Walaupun sedara mara je tp meriah kan..rumah kat seremban area mne ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumah di Seremban tu area Senawang.Taman Desa Duranta(berdepan Taman Guru)

      Delete
  2. Hepi besday adik mia...
    Kalau dekat2 nk terjah gak ni...mkn freee hahaaa
    Jgn mareeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je..takde hal tu.Lebih meriahkan hihhihi

      Delete
  3. bestkan buatkan untuk anak. wen tak jadi buat birthday anak akhi tahun ni sebab sibuk. tukar plan bawak jalan-jalan jer.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, November 3, 2013

Birthday Bash

Makin membulat ko dik
Salam..
Ni kira siaran tergendala.
Sibuk tak sempat nak share.
Cerita Mia dan birthday bash nya kat rumah Seremban.




 
Memang jemput sedara mara je..
Ala-ala family gathering gittu.
Ramai juga sepupu sepapat yang datang.
Alhamdulillah..Mia happy.
Makanan pun banyak..semua pun kenyang.
Entah bila lagi nak berkumpul macam ni kan.
Semua food hari tu disediakan oleh mummy saya.
Saya???Tukang atur pinggan mangkuk saja hihii
Insyallah ada rezeki lepas ni kita berkumpul lagi ye cousins

6 comments:

  1. Walaupun sedara mara je tp meriah kan..rumah kat seremban area mne ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumah di Seremban tu area Senawang.Taman Desa Duranta(berdepan Taman Guru)

      Delete
  2. Hepi besday adik mia...
    Kalau dekat2 nk terjah gak ni...mkn freee hahaaa
    Jgn mareeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je..takde hal tu.Lebih meriahkan hihhihi

      Delete
  3. bestkan buatkan untuk anak. wen tak jadi buat birthday anak akhi tahun ni sebab sibuk. tukar plan bawak jalan-jalan jer.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015