Sunday, November 3, 2013

Camping di hujung tahun

Salam semua..
Dah hujung-hujung tahun ni ingatkan tugasan berkaitan koku dah settle.
Rupanya tidak..ada lagi belum selesai.
Nak jugak buat camping kan..
Plan asal nak buat hujung minggu.
Tapi weekend ni kan public holiday..DEEPAVALI.
Apa kes??Nak buat program time public holiday kan.
Bila dah meeting satu kata putus dibuat camping masa hari sekolah.
Budak-budak yang involve pun cuma murid-murid tahun 6.
Syukur alhamdulillah..perkhemahan berjalan lancar.
Walaupun penat tapi puas hati..
Oooo cepat la cuti sekolah.
Tak sabar dah ni!!
 
Gambar tuan tanah dan kawan-kawan time ni kem komanden tengah bagi briefing heheheh 

Gambar budak-budak dan khemahnya malas nak upload la hihihi 

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, November 3, 2013

Camping di hujung tahun

Salam semua..
Dah hujung-hujung tahun ni ingatkan tugasan berkaitan koku dah settle.
Rupanya tidak..ada lagi belum selesai.
Nak jugak buat camping kan..
Plan asal nak buat hujung minggu.
Tapi weekend ni kan public holiday..DEEPAVALI.
Apa kes??Nak buat program time public holiday kan.
Bila dah meeting satu kata putus dibuat camping masa hari sekolah.
Budak-budak yang involve pun cuma murid-murid tahun 6.
Syukur alhamdulillah..perkhemahan berjalan lancar.
Walaupun penat tapi puas hati..
Oooo cepat la cuti sekolah.
Tak sabar dah ni!!
 
Gambar tuan tanah dan kawan-kawan time ni kem komanden tengah bagi briefing heheheh 

Gambar budak-budak dan khemahnya malas nak upload la hihihi 

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015