Monday, November 4, 2013

Dillema annual dinner

Salam semua.
Mesti ada yang bercuti hari ni kan??
Sekolah kita tak cuti pun.
Esok je cutinye..huhuhu
Jumaat ni ada annual dinner Kelab Staf sekolah.
Annual dinner kali ni siap ada tema.
Bollywood/Arabian Nite..
Masalah betul buat kita ni.
Sebabnya takde baju yang menepati tema tu ha.
Memang takde koleksi jubah dan apatah lagi sari dalam almari tu.
huhuhuuhuhui
Mesti yang tanya kenapa takde jubah??
Kita tak suka la pakai jubah.
Sebab merasakan struktur badan tak berapa sesuai!!
Tapi bila macam ni dah jadi stress sendiri!!
Huwaaaa!!
Tetiba terbayang..kalau pakai salwar kameez pun ok kan
Feeling-feeling ala2 Rani Mukherjee  http://matcuoi.com hahahaha
credit image to Google

1 comment:

  1. koooo.. aku pun dec ni annual dinner theme BOLLYWOOD jugak.
    helloooo this would be my 3rd bollywood theme in 3 diff company yer.

    tema yg sgt mengstresskan aku.
    baju mcm ko tunjuk ni sesuai dgn kita2 yg body "kiut" ni. cari kat mydin je ko. byk choice.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, November 4, 2013

Dillema annual dinner

Salam semua.
Mesti ada yang bercuti hari ni kan??
Sekolah kita tak cuti pun.
Esok je cutinye..huhuhu
Jumaat ni ada annual dinner Kelab Staf sekolah.
Annual dinner kali ni siap ada tema.
Bollywood/Arabian Nite..
Masalah betul buat kita ni.
Sebabnya takde baju yang menepati tema tu ha.
Memang takde koleksi jubah dan apatah lagi sari dalam almari tu.
huhuhuuhuhui
Mesti yang tanya kenapa takde jubah??
Kita tak suka la pakai jubah.
Sebab merasakan struktur badan tak berapa sesuai!!
Tapi bila macam ni dah jadi stress sendiri!!
Huwaaaa!!
Tetiba terbayang..kalau pakai salwar kameez pun ok kan
Feeling-feeling ala2 Rani Mukherjee  http://matcuoi.com hahahaha
credit image to Google

1 comment:

  1. koooo.. aku pun dec ni annual dinner theme BOLLYWOOD jugak.
    helloooo this would be my 3rd bollywood theme in 3 diff company yer.

    tema yg sgt mengstresskan aku.
    baju mcm ko tunjuk ni sesuai dgn kita2 yg body "kiut" ni. cari kat mydin je ko. byk choice.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015