Saturday, November 9, 2013

Dinner-Hotel Permaisuri,MITC

Brosur by me..no 34 sempena usia empunya diri sangat bertuah malam tadi
Salam..
Kali ni nak cerita tentang Annual Dinner kelab staff untuk tahun 2013.
Kali ni majlis diadakan di Hotel Permaisuri,MITC.
Tema Arabian Nite vs Bollywood.
Kitaorang gerak awal sikit sebab nak solat maghrib disana.
Ada yang mengikut tema..bagus.
Tapi kitaorang ni hihihi guru-guru degil SKSL.
Bukan x nak ikut tema tapi takde baju yang sesuai
*alasa sangatkan!!*
Tapi takpe ada yang kata kami tema Arab datang Malaysia hihihi
Apa-apa pun majlis sangat happening.
Sebab ada tukar-tukar hadiah dan cabutan bertuah juga.
Happening la sebab tidak pulang tangan kosong.
Cuma..makanan yang hotel hidang macam tak berapa mencukupi je.
Biasa kalau kita pegi buffet kat hotel lepas habis di tambahkan..tapi ni takde.
Lagi satu hotel ni tak bersih.
Dari pinggan mangkuk,toilet(wajib) dan persekitaran.
Sebelum balik tu siap jumpe makhluk yang tak sepatutnya dalam ballroom tu.
Not recommended at all this hotel buat masa ni.
Hopefully diaorang upgrade their services.
Us...The trio
The wondergirls
Ahli masyarakat dalam meja bulat kami malam tadi

2 comments:

  1. Arabian ya....hehe..yg best dpt berkumpulkan...

    ReplyDelete
  2. Ala nape tak berarabian... mesti cun... hihi... best dpt tukar2 hadiah kan... yg penting meriah :-)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, November 9, 2013

Dinner-Hotel Permaisuri,MITC

Brosur by me..no 34 sempena usia empunya diri sangat bertuah malam tadi
Salam..
Kali ni nak cerita tentang Annual Dinner kelab staff untuk tahun 2013.
Kali ni majlis diadakan di Hotel Permaisuri,MITC.
Tema Arabian Nite vs Bollywood.
Kitaorang gerak awal sikit sebab nak solat maghrib disana.
Ada yang mengikut tema..bagus.
Tapi kitaorang ni hihihi guru-guru degil SKSL.
Bukan x nak ikut tema tapi takde baju yang sesuai
*alasa sangatkan!!*
Tapi takpe ada yang kata kami tema Arab datang Malaysia hihihi
Apa-apa pun majlis sangat happening.
Sebab ada tukar-tukar hadiah dan cabutan bertuah juga.
Happening la sebab tidak pulang tangan kosong.
Cuma..makanan yang hotel hidang macam tak berapa mencukupi je.
Biasa kalau kita pegi buffet kat hotel lepas habis di tambahkan..tapi ni takde.
Lagi satu hotel ni tak bersih.
Dari pinggan mangkuk,toilet(wajib) dan persekitaran.
Sebelum balik tu siap jumpe makhluk yang tak sepatutnya dalam ballroom tu.
Not recommended at all this hotel buat masa ni.
Hopefully diaorang upgrade their services.
Us...The trio
The wondergirls
Ahli masyarakat dalam meja bulat kami malam tadi

2 comments:

  1. Arabian ya....hehe..yg best dpt berkumpulkan...

    ReplyDelete
  2. Ala nape tak berarabian... mesti cun... hihi... best dpt tukar2 hadiah kan... yg penting meriah :-)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015