Tuesday, November 5, 2013

P3

Salam semua..
Gula naik harga baru-baru ni kan??
Hihihihi so korang macam mana??Stop pengambilan gula ke??
Kat rumah kami jarang buat air manis ni.
Jadi macam kurang la sikit terasa kenaikkan harganya tu.
Lagi pun sekarang ni kita dah pakai P3.
Suami dan anak-anak tetap guna gula pasir biasa.
Apa itu P3??
P3 ni sebenarnya pemanis yang diperbuat daripada tebu hitam.
Menggunakan teknologi Nano.
Guna setitik saja..rasanya sama lebih kurang je dengan gula pasir.
Kalau sebelum ni pernah try guna daun stivia tapi serious tak boleh nak telan.
P3 ni ok..sedikit pun tidak menjejaskan rasa.
Yang paling best P3 ni tidak mengandungi kolestrol,kalori
 karbohidrat, Saccharine,tiada bahan Pengawet dan YANG ADA HANYA MANIS
Jom la try 
http://matcuoi.com

1 comment:

  1. tu le kak....mcm kat umah lieya ni hubby kuat minum yg bersusu mcm teh tarik, nestarik ke...kalo gule2 ni mmg selalu bancuh tuk air budak2 ni laaa...lieya ni sejak buat atkins mmg jarang2 sgt minum manis....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, November 5, 2013

P3

Salam semua..
Gula naik harga baru-baru ni kan??
Hihihihi so korang macam mana??Stop pengambilan gula ke??
Kat rumah kami jarang buat air manis ni.
Jadi macam kurang la sikit terasa kenaikkan harganya tu.
Lagi pun sekarang ni kita dah pakai P3.
Suami dan anak-anak tetap guna gula pasir biasa.
Apa itu P3??
P3 ni sebenarnya pemanis yang diperbuat daripada tebu hitam.
Menggunakan teknologi Nano.
Guna setitik saja..rasanya sama lebih kurang je dengan gula pasir.
Kalau sebelum ni pernah try guna daun stivia tapi serious tak boleh nak telan.
P3 ni ok..sedikit pun tidak menjejaskan rasa.
Yang paling best P3 ni tidak mengandungi kolestrol,kalori
 karbohidrat, Saccharine,tiada bahan Pengawet dan YANG ADA HANYA MANIS
Jom la try 
http://matcuoi.com

1 comment:

  1. tu le kak....mcm kat umah lieya ni hubby kuat minum yg bersusu mcm teh tarik, nestarik ke...kalo gule2 ni mmg selalu bancuh tuk air budak2 ni laaa...lieya ni sejak buat atkins mmg jarang2 sgt minum manis....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015