Tuesday, November 26, 2013

Pulau langkawi→Padang Besar

Salam..
Last entry pasal Langkawi ni.
Selesai check out segala lepas breakfast tu terus ke Jeti Kuah.
Feri pagi tu pukul 11.00..kami tiba dalam pukul 10 macam tu.
Dah masuk ke dalam sempat lagi meronda kat jetty point tu.
Saja buat last round hihihi
Sampai ke Kuala Perlis dalan pukul 12.15 mcm tu..
Dari situ terus gerak ke Padang Besar.
Melalui pekan Kangar terus teringat kenangan time belajar kat sini.
Lalu pulak depan sekolah lama..owh rindunya
Ni Sekolah Menengah..sekolah rendah seberang jalan je.
 Kat padang besar tak tahu nak beli apa.
Walaupun ramai yang memborong periuk kuali segala tapi kita xde pun.
Ezhan dengan Erfan je la kemaruk dengan jersi immitate kat sana tu.
Makanan kat sana memang bapak mahal..
Mungkin dia dah sampai ke peghujung kan sebab tu food jadi mahal kot ye.

1 comment:

  1. Salam...
    Teringat, last g langkawi 2 thn lepas...view sana memang hebat2 :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, November 26, 2013

Pulau langkawi→Padang Besar

Salam..
Last entry pasal Langkawi ni.
Selesai check out segala lepas breakfast tu terus ke Jeti Kuah.
Feri pagi tu pukul 11.00..kami tiba dalam pukul 10 macam tu.
Dah masuk ke dalam sempat lagi meronda kat jetty point tu.
Saja buat last round hihihi
Sampai ke Kuala Perlis dalan pukul 12.15 mcm tu..
Dari situ terus gerak ke Padang Besar.
Melalui pekan Kangar terus teringat kenangan time belajar kat sini.
Lalu pulak depan sekolah lama..owh rindunya
Ni Sekolah Menengah..sekolah rendah seberang jalan je.
 Kat padang besar tak tahu nak beli apa.
Walaupun ramai yang memborong periuk kuali segala tapi kita xde pun.
Ezhan dengan Erfan je la kemaruk dengan jersi immitate kat sana tu.
Makanan kat sana memang bapak mahal..
Mungkin dia dah sampai ke peghujung kan sebab tu food jadi mahal kot ye.

1 comment:

  1. Salam...
    Teringat, last g langkawi 2 thn lepas...view sana memang hebat2 :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015