Thursday, November 28, 2013

UTC MELAKA TERBAIK!!

SALAM SEMUA..
Petang semalam kami ke UTC Melaka.
Tujuan utama ke sini untuk renew passport.
UTC ni buka sampai malam.
Kalau nak buat passport boleh sampai pukul 9 malam.
Pejabat-pejabat kat UTC ni semua beroperasi sampai pukul 10 malam.
Kat sini memang best la.
Kitaorang sampai ambik no masa tu dalam pukul 5. 
Dalam 5.40 dah dapat passport baru.
1 mungkin time kami pegi tu orang tak berapa nak ramai.
Lepas tu semua kaunter dibuka.
Maka segala proses berjalan lancar dan dengan pantas sekali.
Jangkamasa yang diberi untuk siap 1 jam.
Tapi dalam 30 minit dah settle semuanya.
Hoyeh!!! Memang highly recommended la buat orang Melaka.
Tapi sekiranya time korang pegi tu orang ramai
atau sistem offline ampun dan maaf dipinta ye.
Petang semalam kami ke UTC Melaka.
 http://matcuoi.com 
 hihihi apa-apa pun servis di UTC ni memang terbaik.
Untuk orang Melaka yang tak tahu lokasi UTC ni..
ianya terletak di Bangunan Persekutuan yang lama
Berdepan dengan Stadium Kubu.
Masa kat sini siap ada orang merajuk bagai.
Kenapa tak buat passport dia juga.
Walhal dia punye lambat lagi nak expired!!
Mengada je lebih budak kecik ni

Merajuk bawak diri duduk jauh-jauh end up melalak..
Passport baru dah siap..jom la kita jenjalan

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, November 28, 2013

UTC MELAKA TERBAIK!!

SALAM SEMUA..
Petang semalam kami ke UTC Melaka.
Tujuan utama ke sini untuk renew passport.
UTC ni buka sampai malam.
Kalau nak buat passport boleh sampai pukul 9 malam.
Pejabat-pejabat kat UTC ni semua beroperasi sampai pukul 10 malam.
Kat sini memang best la.
Kitaorang sampai ambik no masa tu dalam pukul 5. 
Dalam 5.40 dah dapat passport baru.
1 mungkin time kami pegi tu orang tak berapa nak ramai.
Lepas tu semua kaunter dibuka.
Maka segala proses berjalan lancar dan dengan pantas sekali.
Jangkamasa yang diberi untuk siap 1 jam.
Tapi dalam 30 minit dah settle semuanya.
Hoyeh!!! Memang highly recommended la buat orang Melaka.
Tapi sekiranya time korang pegi tu orang ramai
atau sistem offline ampun dan maaf dipinta ye.
Petang semalam kami ke UTC Melaka.
 http://matcuoi.com 
 hihihi apa-apa pun servis di UTC ni memang terbaik.
Untuk orang Melaka yang tak tahu lokasi UTC ni..
ianya terletak di Bangunan Persekutuan yang lama
Berdepan dengan Stadium Kubu.
Masa kat sini siap ada orang merajuk bagai.
Kenapa tak buat passport dia juga.
Walhal dia punye lambat lagi nak expired!!
Mengada je lebih budak kecik ni

Merajuk bawak diri duduk jauh-jauh end up melalak..
Passport baru dah siap..jom la kita jenjalan

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015