Saturday, December 28, 2013

Big Bad Wolf→Throw Back Entry

Salam semua..
Another "campak-campak belakang" punye entry.
Maklumla banyak sangat siaran tertunda maka memang banyak la back dated entry ni.
Ni cerita hari tu masa kami turun KL dari Melaka untuk ke BBW
Lama plan nak pegi namun akhirnya pada hari terakhir tu baru berkesempatan nak pegi.
Gerak awal la dari Melaka kan dan masa sampai tu orang dah ramai cuma takde la sesak sangat.
Parking pun senang je dapat.
Dah pegi situ memang hilang akal la..
Tengok buku-buku tu dengan harga yang sangat-sangat murah berbanding dipasaran.
Most of the books yang kami grab tu untuk budak-budak kat rumah ni la..
Cukup dah rasanya stok bahan bacaan untuk beberapa bulan.

2 comments:

  1. Saya rak pernah pergi.. hajat memang nak terjah cari buku buku tp ada jerk halangan.. dah berazam dlm diri sekiranyaa umur panjang. Tahun depan harus jugak jejak.

    ReplyDelete
  2. kami pun p aritu kak..berbaloi beli buku kt situ kn :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, December 28, 2013

Big Bad Wolf→Throw Back Entry

Salam semua..
Another "campak-campak belakang" punye entry.
Maklumla banyak sangat siaran tertunda maka memang banyak la back dated entry ni.
Ni cerita hari tu masa kami turun KL dari Melaka untuk ke BBW
Lama plan nak pegi namun akhirnya pada hari terakhir tu baru berkesempatan nak pegi.
Gerak awal la dari Melaka kan dan masa sampai tu orang dah ramai cuma takde la sesak sangat.
Parking pun senang je dapat.
Dah pegi situ memang hilang akal la..
Tengok buku-buku tu dengan harga yang sangat-sangat murah berbanding dipasaran.
Most of the books yang kami grab tu untuk budak-budak kat rumah ni la..
Cukup dah rasanya stok bahan bacaan untuk beberapa bulan.

2 comments:

  1. Saya rak pernah pergi.. hajat memang nak terjah cari buku buku tp ada jerk halangan.. dah berazam dlm diri sekiranyaa umur panjang. Tahun depan harus jugak jejak.

    ReplyDelete
  2. kami pun p aritu kak..berbaloi beli buku kt situ kn :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015