Saturday, December 7, 2013

Hello KLIA

Salam semua.
Alhamdulillah selamat sampai semalam.
Touch down di KLIA dalam pukul 7.10 malam.
Rindu tanah air sendiri!!
Dah sampai rumah hari ni baru rasa letih.
Hari tu tak pulak terasanya masa berjalankan.
Ok nanti kita story panjang-panjang.
Banyak nak kena settle kan ni.
Petang ni gerak balik Melaka..

4 comments:

  1. seronok tgk akak jalan2...mmg akak gunakan sepenuhnye musim cuti sekolah nieh....si diva mia laa paling bestkan....jalan2 naik kapal terbang...soping2 lagi heheheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dec ni je nak jenjalan lieya..thn dpn dah limited.Ezhan UPSR mesti jadual kelas tambahan dia penuh

      Delete
  2. bestnya jalan2 ..
    akk pun dah lama x singgah sini ... sorry dik huhuh

    ReplyDelete
  3. Emy ikut pakej ke gi sendiri ya..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, December 7, 2013

Hello KLIA

Salam semua.
Alhamdulillah selamat sampai semalam.
Touch down di KLIA dalam pukul 7.10 malam.
Rindu tanah air sendiri!!
Dah sampai rumah hari ni baru rasa letih.
Hari tu tak pulak terasanya masa berjalankan.
Ok nanti kita story panjang-panjang.
Banyak nak kena settle kan ni.
Petang ni gerak balik Melaka..

4 comments:

  1. seronok tgk akak jalan2...mmg akak gunakan sepenuhnye musim cuti sekolah nieh....si diva mia laa paling bestkan....jalan2 naik kapal terbang...soping2 lagi heheheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dec ni je nak jenjalan lieya..thn dpn dah limited.Ezhan UPSR mesti jadual kelas tambahan dia penuh

      Delete
  2. bestnya jalan2 ..
    akk pun dah lama x singgah sini ... sorry dik huhuh

    ReplyDelete
  3. Emy ikut pakej ke gi sendiri ya..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015