Saturday, February 16, 2013

Ezhan 11th Birthday


Birthday treat untuk abang Ez 11th birthday hari tu bawak dia lunch kat his favourite place.Dah besar takde dah birthday party hehehe.Selesai makan-makan pegi beli birthday prezent untuk abang..

Gold Coast Morib


A short trip to Gold Coast Morib masa cuti Maulidur Rasul hari tu(lama perap cerita ni)
Nice place..bilik pun ok la quite big with jaccuzi.Water theme park dia best la sebab redup je kawasannya.Sesuai untuk anak-anak bermandi-manda.Walaupun ada beach kat belakang tu tapi tak sesuai untuk mandi.Pantainya agak berlumpur.Overall its a nice place to be with the kids..tapi make sure pegi tu bukan time weekend sebab weekend memang full house.

Mandi puas-puas sebab orang tak ramai

Sambung mandi manda dalam bilik pulak



Budak sorang ni asyik nak berkepit aje kejenya.

Keletihan..

Keadaan jadi sangat sesak di water park tu dan akan berlaku tidak keselesaan nanti.Hari kami sampai orang tak ramai,best la..time tengahari nak balik tu orang dah ramai..phew..mujur kami dah nak check out.Ada rezeki lain kali kita datang lagi ye anak-anak.
Balik tu sempat singgah kilang kerepek kat Banting tu.Hihihihi borong kerepek sebelum balik Melaka ye.Memang murah dan sedap.


Sunday, February 10, 2013

Happy 11th Birthday Son..


Hari ni 10 Februari..someone turns 11th today.
Cepatnya masa berlalu..sob..sob..sob.. :-( 
Happy Birthday Muhammad Ezhan Shafri.
Mummy doakan Ez berjaya dunia dan akhirat.
Semoga menjadi anak yang soleh dan taat kepada suruhan Allah serta
abang yang penyayang dan bertanggungjawab kepada adik-adik ye.
Mumy,Daddy,Erfan & Mia will always love you..

Saturday, February 16, 2013

Ezhan 11th Birthday


Birthday treat untuk abang Ez 11th birthday hari tu bawak dia lunch kat his favourite place.Dah besar takde dah birthday party hehehe.Selesai makan-makan pegi beli birthday prezent untuk abang..

Gold Coast Morib


A short trip to Gold Coast Morib masa cuti Maulidur Rasul hari tu(lama perap cerita ni)
Nice place..bilik pun ok la quite big with jaccuzi.Water theme park dia best la sebab redup je kawasannya.Sesuai untuk anak-anak bermandi-manda.Walaupun ada beach kat belakang tu tapi tak sesuai untuk mandi.Pantainya agak berlumpur.Overall its a nice place to be with the kids..tapi make sure pegi tu bukan time weekend sebab weekend memang full house.

Mandi puas-puas sebab orang tak ramai

Sambung mandi manda dalam bilik pulak



Budak sorang ni asyik nak berkepit aje kejenya.

Keletihan..

Keadaan jadi sangat sesak di water park tu dan akan berlaku tidak keselesaan nanti.Hari kami sampai orang tak ramai,best la..time tengahari nak balik tu orang dah ramai..phew..mujur kami dah nak check out.Ada rezeki lain kali kita datang lagi ye anak-anak.
Balik tu sempat singgah kilang kerepek kat Banting tu.Hihihihi borong kerepek sebelum balik Melaka ye.Memang murah dan sedap.


Sunday, February 10, 2013

Happy 11th Birthday Son..


Hari ni 10 Februari..someone turns 11th today.
Cepatnya masa berlalu..sob..sob..sob.. :-( 
Happy Birthday Muhammad Ezhan Shafri.
Mummy doakan Ez berjaya dunia dan akhirat.
Semoga menjadi anak yang soleh dan taat kepada suruhan Allah serta
abang yang penyayang dan bertanggungjawab kepada adik-adik ye.
Mumy,Daddy,Erfan & Mia will always love you..

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015