Thursday, January 23, 2014

A proud TEACHER

SALAM SEMUA..
Hari ni just nak share cerita kena attend English course lagi tahun ni.
Ini bukan course yang sehari dua tapi jangka masa yang panjang.
Kalau course tahun lepad ambil masa setahun tapi
Course kali ni ambil masa almost 2 tahun.
Pheww...
Bukan la mahu merungut cuma rasanya objektif dan matlamat Kementerian tu macan tak tercapai je.
Kalau everytime ada course tu balik-balik orang yang sama.
Patutnya ilmu yang sedikit ini kalau nak dikembangkan dikongsi bersama-sama kan..
Tapi siapa la kita ni,hanya Guru yang menurut perintah dan menerima arahan saja.
First session dah pun start hari tu.
Ada 3 orang cikgu yang terlibat dari my school.
Dah met up dengan Canadian trainner tu.
Dia datang sekolah Selasa lepas.
Such a nice guy..adik ok umur baru 33 tahun.
Gambar takde sebab time tu dalam bilik Guru Besar hihihihi
Hopefully we will enjoy this course dan sama-sama mendapat manfaat untuk anak bangsa.
Adeh tak terbayang nanti kursus dah mula keje kat sekolah pun menimbun time tu.
Memang kena jadi boboboi kuasa dua la time tu

1 comment:

  1. lama nyer course tu kak Emy sampai ambil masa 2 tahun
    tp apa2pun....in shaa allah..ilmu yang akak dpt tu nanti akak akan sampaikan pada anak bangsa.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, January 23, 2014

A proud TEACHER

SALAM SEMUA..
Hari ni just nak share cerita kena attend English course lagi tahun ni.
Ini bukan course yang sehari dua tapi jangka masa yang panjang.
Kalau course tahun lepad ambil masa setahun tapi
Course kali ni ambil masa almost 2 tahun.
Pheww...
Bukan la mahu merungut cuma rasanya objektif dan matlamat Kementerian tu macan tak tercapai je.
Kalau everytime ada course tu balik-balik orang yang sama.
Patutnya ilmu yang sedikit ini kalau nak dikembangkan dikongsi bersama-sama kan..
Tapi siapa la kita ni,hanya Guru yang menurut perintah dan menerima arahan saja.
First session dah pun start hari tu.
Ada 3 orang cikgu yang terlibat dari my school.
Dah met up dengan Canadian trainner tu.
Dia datang sekolah Selasa lepas.
Such a nice guy..adik ok umur baru 33 tahun.
Gambar takde sebab time tu dalam bilik Guru Besar hihihihi
Hopefully we will enjoy this course dan sama-sama mendapat manfaat untuk anak bangsa.
Adeh tak terbayang nanti kursus dah mula keje kat sekolah pun menimbun time tu.
Memang kena jadi boboboi kuasa dua la time tu

1 comment:

  1. lama nyer course tu kak Emy sampai ambil masa 2 tahun
    tp apa2pun....in shaa allah..ilmu yang akak dpt tu nanti akak akan sampaikan pada anak bangsa.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015