Sunday, January 5, 2014

Mini portable travel Iron

Salam semua..
Sedang mencari-cari dan survey barang ni.
Dah lama sangat berhajat nak cari benda ni.
Mini Portable Travel Iron.
Kalau macam kat kedai macam tak pernah jumpa je.
Ke memang ada tapi saya yang tak jumpe tak tahu la.
Ada jumpa kat ebay baru ni.
Cuma was-was je dengan kualitinya.
Suka dan berkenan dengan yang ini sebab warnanya hahaha


Harga ok la rasanya kot..
Ada yang below RM50.
Ke kawan-kawan ada tahu
mana nak dapatkan iron comel ni kat pasaran??
Cuba share ye kalau tahu

6 comments:

  1. salam akak.. tak silap nurul dekat isetan klcc ada kak tapi tak sure berapa.. nurul pun tgh cari gak ingat nak beli kat ebay je hehehe

    ReplyDelete
  2. js tak tau plak pasal ni biasa bawak yg duk guna kt umah jer ni...hehe..
    jenis phillip ringan dan murah jer js beli...senang nk bawak ke mana2^^

    ReplyDelete
  3. senang kalo ad ekan kak....eh kak tak silap lieya kak mimi pun ade...cer tanye die....senang betul kalo ade ...buat lepas gosok tudung pun jadi kan la kak...kalo dah dpt akak jgn lupe khabar2 kan yeak...leh lieya jadikan panduan plak nak beli kat mane....

    ReplyDelete
  4. macam best je ni... bleh dibawa kalo travel kemana2 ni... nanti bg info ek... cam minat je :-))

    ReplyDelete
  5. ye betul la kata lieya, akak ada iron kecik ni.. jenama philips.. mmg untuk stewardess.. kecik dan ringan.. buat lepas iron tudung.. akak beli kat parkson. masa tu harga dia RM 80.. tp tak tau ada lagi tak.. emy bleh tengok iron akak kat instagarm akak

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, January 5, 2014

Mini portable travel Iron

Salam semua..
Sedang mencari-cari dan survey barang ni.
Dah lama sangat berhajat nak cari benda ni.
Mini Portable Travel Iron.
Kalau macam kat kedai macam tak pernah jumpa je.
Ke memang ada tapi saya yang tak jumpe tak tahu la.
Ada jumpa kat ebay baru ni.
Cuma was-was je dengan kualitinya.
Suka dan berkenan dengan yang ini sebab warnanya hahaha


Harga ok la rasanya kot..
Ada yang below RM50.
Ke kawan-kawan ada tahu
mana nak dapatkan iron comel ni kat pasaran??
Cuba share ye kalau tahu

6 comments:

  1. salam akak.. tak silap nurul dekat isetan klcc ada kak tapi tak sure berapa.. nurul pun tgh cari gak ingat nak beli kat ebay je hehehe

    ReplyDelete
  2. js tak tau plak pasal ni biasa bawak yg duk guna kt umah jer ni...hehe..
    jenis phillip ringan dan murah jer js beli...senang nk bawak ke mana2^^

    ReplyDelete
  3. senang kalo ad ekan kak....eh kak tak silap lieya kak mimi pun ade...cer tanye die....senang betul kalo ade ...buat lepas gosok tudung pun jadi kan la kak...kalo dah dpt akak jgn lupe khabar2 kan yeak...leh lieya jadikan panduan plak nak beli kat mane....

    ReplyDelete
  4. macam best je ni... bleh dibawa kalo travel kemana2 ni... nanti bg info ek... cam minat je :-))

    ReplyDelete
  5. ye betul la kata lieya, akak ada iron kecik ni.. jenama philips.. mmg untuk stewardess.. kecik dan ringan.. buat lepas iron tudung.. akak beli kat parkson. masa tu harga dia RM 80.. tp tak tau ada lagi tak.. emy bleh tengok iron akak kat instagarm akak

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015