Saturday, January 4, 2014

Antara misi 2014

Salam semua..
Tahun 2014 ni lebih mencabar sebenarnya.
Tahun ni anak bujang sulung saya akan menduduki UPSR.
Semua ibubapa mahu yang terbaik untuk anak-anak mereka kan begitu juga kami.
Apa-apa pun kami percaya dengan kemampuan Ezhan.
Tak mahu over pressure dia kan nanti dia stress..
Semoga dia lebih focus semasa dalam kelas dan berusaha keras untuk pencapaian yang terbaik.
Masa 2013 hari tu dia di tahun 5 di sekolah agama ada Ujian Pencapaian Kelas Kafa(UPKK)


Ezhan dapat 7A1B syukur alhamdulillah.
Walaupun tak dapat straight A masa tu tapi syukur sangat.
Dia dapat B untuk subjek Sirah.
Bukan senang sebenarnya..
Agaknya kalau mummy dia yang duduk test tu entah ada A ke tidak agaknya.
Walaupun Guru Besar sekolah agama dia suruh buat semak semula
tapi kami terima aje keputusan tu dengan hati terbuka.
Malas la nak buat semak semula segala ni sebenarnya.
Lagi 1,untuk 2014 ni saya ada misi besar hujung tahun nanti.
Untuk memastikan misi tersebut tercapai jika diizinkan Allah
 saya berazam nak kumpul duit bebanyak.
Hihihi kena menabung dari sekarang.


Semoga Allah makbulkan segala impian dan niat hambaNya..insyallah

2 comments:

  1. Selamat thn baru emy..moga tercapai impian dan harapan...sama la cam js xpernah stress ank2 cuma slalu ingatkan kalau nk berjaya kena ada usaha alhamdulillah setkt ni result ank2 allah izinkan yg terbaik^^

    ReplyDelete
  2. Tahniah...ok gak result anak emy...cantik tabung tu..kalau ada akak pun nak cr..hehe..mesti projek oversea ni kan..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, January 4, 2014

Antara misi 2014

Salam semua..
Tahun 2014 ni lebih mencabar sebenarnya.
Tahun ni anak bujang sulung saya akan menduduki UPSR.
Semua ibubapa mahu yang terbaik untuk anak-anak mereka kan begitu juga kami.
Apa-apa pun kami percaya dengan kemampuan Ezhan.
Tak mahu over pressure dia kan nanti dia stress..
Semoga dia lebih focus semasa dalam kelas dan berusaha keras untuk pencapaian yang terbaik.
Masa 2013 hari tu dia di tahun 5 di sekolah agama ada Ujian Pencapaian Kelas Kafa(UPKK)


Ezhan dapat 7A1B syukur alhamdulillah.
Walaupun tak dapat straight A masa tu tapi syukur sangat.
Dia dapat B untuk subjek Sirah.
Bukan senang sebenarnya..
Agaknya kalau mummy dia yang duduk test tu entah ada A ke tidak agaknya.
Walaupun Guru Besar sekolah agama dia suruh buat semak semula
tapi kami terima aje keputusan tu dengan hati terbuka.
Malas la nak buat semak semula segala ni sebenarnya.
Lagi 1,untuk 2014 ni saya ada misi besar hujung tahun nanti.
Untuk memastikan misi tersebut tercapai jika diizinkan Allah
 saya berazam nak kumpul duit bebanyak.
Hihihi kena menabung dari sekarang.


Semoga Allah makbulkan segala impian dan niat hambaNya..insyallah

2 comments:

  1. Selamat thn baru emy..moga tercapai impian dan harapan...sama la cam js xpernah stress ank2 cuma slalu ingatkan kalau nk berjaya kena ada usaha alhamdulillah setkt ni result ank2 allah izinkan yg terbaik^^

    ReplyDelete
  2. Tahniah...ok gak result anak emy...cantik tabung tu..kalau ada akak pun nak cr..hehe..mesti projek oversea ni kan..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015