Wednesday, February 12, 2014

Birthday treat

Salam semua..
Alhamdulillah..managed to have a small birthday treat untuk birthday boy.
Bawak keluar makan..at his fav place.
Beli hadiah..ikut pilihan hati dia sendiri.
Sambut dengan family kecil kami saja.
Yang penting dia happy..alhamdulillah.
Terpaksa bawak keluar makan a day earlier sebab Isnin tu dah sekolah.
Dia pun sibuk dengan kelas tambahan malam.
Semoga terus success abang Ez

1 comment:

  1. happy belated birthday...yg penting birthday boy seronok kan..makan kat mana ni emy..western ni

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, February 12, 2014

Birthday treat

Salam semua..
Alhamdulillah..managed to have a small birthday treat untuk birthday boy.
Bawak keluar makan..at his fav place.
Beli hadiah..ikut pilihan hati dia sendiri.
Sambut dengan family kecil kami saja.
Yang penting dia happy..alhamdulillah.
Terpaksa bawak keluar makan a day earlier sebab Isnin tu dah sekolah.
Dia pun sibuk dengan kelas tambahan malam.
Semoga terus success abang Ez

1 comment:

  1. happy belated birthday...yg penting birthday boy seronok kan..makan kat mana ni emy..western ni

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015