Wednesday, February 19, 2014

Jom membakar!!!

Salam semua..
Bila kesibukkan melanda memang tak menang tangan dibuatnya.
Sekarang tengah sibuk dengan training atlet olahraga sekolah.
Opppsss to be exact kita tolong je..
Main coach dia ada sorang lagi cikgu sukan.
Cuma yang pasti memang terbakar la seminggu dua ni sehingga tarikh kejohanan tu bulan depan.
Lemak terbakar sikit je rasanya yang banyaknya kulit le.
Training pagi pun panas petang lagi la kan.
Walau apa pun keadaannya training tetap training.
"RUN BABY RUN"
Mudah-mudahan pencapaian tahun ini lebih baik dari tahun lepas.
Tak sanggup dah nak kena menjawab dengan guru besar hehehehe

4 comments:

  1. Hehe..samale kita..rasa nak pakai topi besar n topeng tutup.muka

    ReplyDelete
  2. oh! ingatkan bakar apala tadi. ahahah

    ReplyDelete
  3. saya lagi kesian...sekolah kecil...sorang je cikgu lelaki...dari buat lain...latih budak...sampai la hantar pertandingan...bukan olahraga je...semua acara...bola baling...merentas desa...

    ReplyDelete
  4. Salam....Baca entry ni trus teringat zaman skolah dulu2 :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, February 19, 2014

Jom membakar!!!

Salam semua..
Bila kesibukkan melanda memang tak menang tangan dibuatnya.
Sekarang tengah sibuk dengan training atlet olahraga sekolah.
Opppsss to be exact kita tolong je..
Main coach dia ada sorang lagi cikgu sukan.
Cuma yang pasti memang terbakar la seminggu dua ni sehingga tarikh kejohanan tu bulan depan.
Lemak terbakar sikit je rasanya yang banyaknya kulit le.
Training pagi pun panas petang lagi la kan.
Walau apa pun keadaannya training tetap training.
"RUN BABY RUN"
Mudah-mudahan pencapaian tahun ini lebih baik dari tahun lepas.
Tak sanggup dah nak kena menjawab dengan guru besar hehehehe

4 comments:

  1. Hehe..samale kita..rasa nak pakai topi besar n topeng tutup.muka

    ReplyDelete
  2. oh! ingatkan bakar apala tadi. ahahah

    ReplyDelete
  3. saya lagi kesian...sekolah kecil...sorang je cikgu lelaki...dari buat lain...latih budak...sampai la hantar pertandingan...bukan olahraga je...semua acara...bola baling...merentas desa...

    ReplyDelete
  4. Salam....Baca entry ni trus teringat zaman skolah dulu2 :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi