Friday, April 18, 2014

Lagsana

Salam..
Lama tak buat entry makan-makan.
Kali ni nak share tentang Lagsana sedap.
Akhirnya ketemu juga dengan lagsana sedap kat area Masjid Tanah ni..
Happy..happy..
Lagsana ni boleh je buat sendiri.
Cukup bahan-bahan senang je buatnya.
Cuma kalau Cik 'M' duduk bersarang memang tak boleh jadi apa la.
Lagsana ni dibeli dengan harga yang berpatutan..
Biasa la mana ada barang murah sekarangkan..
Yang penting rasanya sedap.
Weekend ni nanti nak kena cari lagsana sheet yang instant tu la
standby sesiap kat rumah..bila-bila teragak boleh la buatkan
Harap-harap tercapai hasrat nak baking ni nanti

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, April 18, 2014

Lagsana

Salam..
Lama tak buat entry makan-makan.
Kali ni nak share tentang Lagsana sedap.
Akhirnya ketemu juga dengan lagsana sedap kat area Masjid Tanah ni..
Happy..happy..
Lagsana ni boleh je buat sendiri.
Cukup bahan-bahan senang je buatnya.
Cuma kalau Cik 'M' duduk bersarang memang tak boleh jadi apa la.
Lagsana ni dibeli dengan harga yang berpatutan..
Biasa la mana ada barang murah sekarangkan..
Yang penting rasanya sedap.
Weekend ni nanti nak kena cari lagsana sheet yang instant tu la
standby sesiap kat rumah..bila-bila teragak boleh la buatkan
Harap-harap tercapai hasrat nak baking ni nanti

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015