Friday, April 18, 2014

Terima kasih LHDN

Salam..
Alhamdulillah rezeki dihujung bulan.
Refund dari LHDN dah pun masuk dalam account bank.
Syukur..tak sampai dua minggu buat e-filing,
Dah dapat semula lebihan cukai yang dibayar.
Tadi balik sekolah singgah bank tengok ada pertambahan amount.
Balik rumah terus check kat web maybank2u detail deposit tu.
Rupa-rupanya dari LHDN
Walaupun tak dapat semua cukai yang telah dibayar tapi 
1/3 dari yang dibayar tu pun dah cukup banyak rasanya.
Terima kasih LHDN
Kawan-kawan yang belum selesai e-filing tu
masih ada masa nak berbuat demikian..
30 April tarikh tutupnya kan..

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, April 18, 2014

Terima kasih LHDN

Salam..
Alhamdulillah rezeki dihujung bulan.
Refund dari LHDN dah pun masuk dalam account bank.
Syukur..tak sampai dua minggu buat e-filing,
Dah dapat semula lebihan cukai yang dibayar.
Tadi balik sekolah singgah bank tengok ada pertambahan amount.
Balik rumah terus check kat web maybank2u detail deposit tu.
Rupa-rupanya dari LHDN
Walaupun tak dapat semua cukai yang telah dibayar tapi 
1/3 dari yang dibayar tu pun dah cukup banyak rasanya.
Terima kasih LHDN
Kawan-kawan yang belum selesai e-filing tu
masih ada masa nak berbuat demikian..
30 April tarikh tutupnya kan..

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015