Monday, May 12, 2014

Alhamdulillah..13 Tahun sudah



Salam semua..
12 Mei 2014 genap 13 tahun usia perkahwinan kami.
Throwback...13tahun yang lalu
Syukur alhamdulillah..pelbagai cabaran dan dugaan telah pun kami lalui bersama.
Mudah-mudahan kasih sayang antara kami kekal hingga ke Jannah
Kebahagian hidup dikecapi bersama anak-anak tersayang juga kekal buat selamanya.
Thank You Abang..thanks for everything
Terima kasih tuan penaja untuk hadiah ini

Mei bulan penuh dengan sambutan buat kami..
More celebration coming in this month!!!

2 comments:

  1. Akak dah add blog emy supaya ada kat side bar akak punya blog..senang akak nak bc entri terkini..tapi masih tak keluar ...rasanya xde limit brp senarai blog tu kan huhu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, May 12, 2014

Alhamdulillah..13 Tahun sudah



Salam semua..
12 Mei 2014 genap 13 tahun usia perkahwinan kami.
Throwback...13tahun yang lalu
Syukur alhamdulillah..pelbagai cabaran dan dugaan telah pun kami lalui bersama.
Mudah-mudahan kasih sayang antara kami kekal hingga ke Jannah
Kebahagian hidup dikecapi bersama anak-anak tersayang juga kekal buat selamanya.
Thank You Abang..thanks for everything
Terima kasih tuan penaja untuk hadiah ini

Mei bulan penuh dengan sambutan buat kami..
More celebration coming in this month!!!

2 comments:

  1. Akak dah add blog emy supaya ada kat side bar akak punya blog..senang akak nak bc entri terkini..tapi masih tak keluar ...rasanya xde limit brp senarai blog tu kan huhu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015