Thursday, May 29, 2014

Majlis Persaraan Sir Zahari



Majlis Persaraan kedua di SKSL untuk 2014
Gambar sir masa di sekolah tak jumpe cari pula

Gambar wajib dengan BFF
Salam..
Satu lagi Majlis Persaraan diadakan pada hari Selasa 27 Mei 2014 baru ni.
Seorang rakan guru telah pun bersara wajib pada hari tersebut.
Kami kehilangan seorang rakan panitia.
Nampaknya naik cuti ni kalau takde guru baru kekurangan Guru Bahasa Inggeris la kami..
Alhamdulillah majlis pada hari itu berjalan lancar seperti yang dirancang.
Walaupun sebaik selesai acara di dewan hujan turun dengan lebat.
Risau juga tak dapat buat acara send off lepas tu.
Tapi syukurlah Allah sentiasa mendengar doa hambaNya.
Hujan berhenti sebaik kami nak aturkan murid-murid
Untuk acara send off.
Buat Sir Zahari,semoga Allah kurniakan kesihatan yang baik dan berpanjangan.
Semoga hidup lebih ceria dan berbahagia disamping keluarga tercinta.
Terima kasih atas segalanya..ada rezeki kita jumpe lagi.

Geng bas sekolah SKSL
Acara wajib lepas kemas dewan

Syok bila ada geng sawan camera ni


Bersama 2 HERO SKSL

1 comment:

  1. Masa kita pencen nanti tak tahulah mcmana kan...hehe..cantik2 baju tu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, May 29, 2014

Majlis Persaraan Sir Zahari



Majlis Persaraan kedua di SKSL untuk 2014
Gambar sir masa di sekolah tak jumpe cari pula

Gambar wajib dengan BFF
Salam..
Satu lagi Majlis Persaraan diadakan pada hari Selasa 27 Mei 2014 baru ni.
Seorang rakan guru telah pun bersara wajib pada hari tersebut.
Kami kehilangan seorang rakan panitia.
Nampaknya naik cuti ni kalau takde guru baru kekurangan Guru Bahasa Inggeris la kami..
Alhamdulillah majlis pada hari itu berjalan lancar seperti yang dirancang.
Walaupun sebaik selesai acara di dewan hujan turun dengan lebat.
Risau juga tak dapat buat acara send off lepas tu.
Tapi syukurlah Allah sentiasa mendengar doa hambaNya.
Hujan berhenti sebaik kami nak aturkan murid-murid
Untuk acara send off.
Buat Sir Zahari,semoga Allah kurniakan kesihatan yang baik dan berpanjangan.
Semoga hidup lebih ceria dan berbahagia disamping keluarga tercinta.
Terima kasih atas segalanya..ada rezeki kita jumpe lagi.

Geng bas sekolah SKSL
Acara wajib lepas kemas dewan

Syok bila ada geng sawan camera ni


Bersama 2 HERO SKSL

1 comment:

  1. Masa kita pencen nanti tak tahulah mcmana kan...hehe..cantik2 baju tu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015