Sunday, June 8, 2014

Halfmoon Shawl

Assalam semua..
Hari ni terasa nak share cerita pasal halfmoon shawl ni
Beli dari seorang kawan.
Mula-mula beli sehelai je.
Nak try dulu..takut material kain tu tak berkenan dihati.
Tapi bila dah pakai alhamdulillah..suka pulak
Terus jatuh hati..dan terus menambah order lagi.
Nak share sikit whatsapp msg dengan dia hari tu :-)
Suka halfmoon shawl dia ni sebab plain tapi ada sulam ditepi.
Dah yang paling penting senang nak bentuk dan dipakai..
Sesiapa yang berhajat nak try boleh try jenguk-jenguk FB INI
Ada banyak pilihan warna
Yang baru order tu maroon dan medium green


1 comment:

  1. mekchu yang tengok ni pun dah jadi suka jugak ni...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, June 8, 2014

Halfmoon Shawl

Assalam semua..
Hari ni terasa nak share cerita pasal halfmoon shawl ni
Beli dari seorang kawan.
Mula-mula beli sehelai je.
Nak try dulu..takut material kain tu tak berkenan dihati.
Tapi bila dah pakai alhamdulillah..suka pulak
Terus jatuh hati..dan terus menambah order lagi.
Nak share sikit whatsapp msg dengan dia hari tu :-)
Suka halfmoon shawl dia ni sebab plain tapi ada sulam ditepi.
Dah yang paling penting senang nak bentuk dan dipakai..
Sesiapa yang berhajat nak try boleh try jenguk-jenguk FB INI
Ada banyak pilihan warna
Yang baru order tu maroon dan medium green


1 comment:

  1. mekchu yang tengok ni pun dah jadi suka jugak ni...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015