Friday, June 13, 2014

Projek Hari Ini??

Assalam semua.
Salam Jumaat buat yang sedang bekerja.Kerja rajin-rajin ye.
Cuti sekolah pertengahan tahun telah pun hampir ke penghujungnya.
Cuti sekolah kali ini memang kami tak kemana-mana.
Maksud tak kemana-mana disini takde banyak anak-anak bercuti.
Takde check in kat mana-mana hotel pun.
Sebabnya fokus pada orang nak UPSR tu dulu hah.
Penuh dengan kelas tambahankan..
Tapi budak-budak ni ada juga balik duduk Seremban beberapa hari baru ini.
Kitaorang ada juga bawak diaorang turun KL minggu lepas.
Tawaf shopping mall macam biasa la kan.
Cuma tiada yang istimewanya kali ini.
Takpe la anak-anak ye..ada rezeki,panjang umur hujung tahun nanti kita jalan-jalan.
Kita qada' semula cuti-cuti yang tertunda ni ye..ngehehehe (mummy dia yang lebih part ni!!)
Ok berbalik pada cerita projek hari ini.
Planning dah lama cuma hari tu tak tercapai sebab budak-budak ni kat Seremban.
So hari ini baru dapat nak laksanakannya..
Nak bawak budak kecik yang selalu feeling ala-ala princess Aurora ni pi tengok wayang.
Abang-abanga dan daddy terpaksa la redha ye.
Petang ni kita pegi tengok MALEFICENT
Credit to GOOGLE 
Ramai yang dah pegi tengokkan..rata-rata bagi good review.
Itu yang buat kami tak sabar nak tengok petang ni.
Ticket pun dah booked online.
Gigih Subuh hari mummy korang buat online booking ^ - ^
Hopefully cik Mia dan abang-abangnya will enjoy the movie and gain something good from it too.
Meh nak bagi tengok sikit official trailer movie ni.

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, June 13, 2014

Projek Hari Ini??

Assalam semua.
Salam Jumaat buat yang sedang bekerja.Kerja rajin-rajin ye.
Cuti sekolah pertengahan tahun telah pun hampir ke penghujungnya.
Cuti sekolah kali ini memang kami tak kemana-mana.
Maksud tak kemana-mana disini takde banyak anak-anak bercuti.
Takde check in kat mana-mana hotel pun.
Sebabnya fokus pada orang nak UPSR tu dulu hah.
Penuh dengan kelas tambahankan..
Tapi budak-budak ni ada juga balik duduk Seremban beberapa hari baru ini.
Kitaorang ada juga bawak diaorang turun KL minggu lepas.
Tawaf shopping mall macam biasa la kan.
Cuma tiada yang istimewanya kali ini.
Takpe la anak-anak ye..ada rezeki,panjang umur hujung tahun nanti kita jalan-jalan.
Kita qada' semula cuti-cuti yang tertunda ni ye..ngehehehe (mummy dia yang lebih part ni!!)
Ok berbalik pada cerita projek hari ini.
Planning dah lama cuma hari tu tak tercapai sebab budak-budak ni kat Seremban.
So hari ini baru dapat nak laksanakannya..
Nak bawak budak kecik yang selalu feeling ala-ala princess Aurora ni pi tengok wayang.
Abang-abanga dan daddy terpaksa la redha ye.
Petang ni kita pegi tengok MALEFICENT
Credit to GOOGLE 
Ramai yang dah pegi tengokkan..rata-rata bagi good review.
Itu yang buat kami tak sabar nak tengok petang ni.
Ticket pun dah booked online.
Gigih Subuh hari mummy korang buat online booking ^ - ^
Hopefully cik Mia dan abang-abangnya will enjoy the movie and gain something good from it too.
Meh nak bagi tengok sikit official trailer movie ni.

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015