Monday, September 22, 2014

WORK IN PROGRESS



Assalam semua..
Selamat Kembali  Ke Sekolah buat rakan Guru.
Back to routine hihihi
Takde Monday blues untuk hari ini.
Sebab mood UPSR masih belum padam.
Tapi hari ni tak nak cerita pasal sekolah.
Kita nak kongsi sikit cerita pasal rumah kami kat Seremban tu.
Alhamdulillah perancangan nak besarkan sikit bilik kat bahagian bawah.
Dan tambah sebuah bilik lagi kat bawah tercapai.
Kerja-kerja pembinaan dah mula berjalan masa cuti sekolah hari tu.
Tak tahu la sempat ke tidak nak siap sebelum Hari Raya Haji nanti.
Kalau tak sempat tak apa la..tak mahu tergesa-gesa.
Nanti kerjanya tak kemas mula tak puas hatikan.
Lama dah bercadang nak besarkan sikit bilik bawah tu.
Tapi baru sekarang tercapai hasratnya.
Ni sementara kitaorang tak ada kat sana.
Kita hand over kerja-kerja pemantauan kat atuk dan nanny budak-budak ni.

View dari balcony atas..macam mandur kan monitor dari jauh je hihihi
View dari sisi rumah



Tak sabar nak tengok hasilnya semoga semuanya berjalan lancar..

2 comments:

  1. Oh emy ada rmh kat seremban ya...area mana emy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak area Nasi Arab Damsyik tu..dekat-dekat situ je

      Delete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, September 22, 2014

WORK IN PROGRESS



Assalam semua..
Selamat Kembali  Ke Sekolah buat rakan Guru.
Back to routine hihihi
Takde Monday blues untuk hari ini.
Sebab mood UPSR masih belum padam.
Tapi hari ni tak nak cerita pasal sekolah.
Kita nak kongsi sikit cerita pasal rumah kami kat Seremban tu.
Alhamdulillah perancangan nak besarkan sikit bilik kat bahagian bawah.
Dan tambah sebuah bilik lagi kat bawah tercapai.
Kerja-kerja pembinaan dah mula berjalan masa cuti sekolah hari tu.
Tak tahu la sempat ke tidak nak siap sebelum Hari Raya Haji nanti.
Kalau tak sempat tak apa la..tak mahu tergesa-gesa.
Nanti kerjanya tak kemas mula tak puas hatikan.
Lama dah bercadang nak besarkan sikit bilik bawah tu.
Tapi baru sekarang tercapai hasratnya.
Ni sementara kitaorang tak ada kat sana.
Kita hand over kerja-kerja pemantauan kat atuk dan nanny budak-budak ni.

View dari balcony atas..macam mandur kan monitor dari jauh je hihihi
View dari sisi rumah



Tak sabar nak tengok hasilnya semoga semuanya berjalan lancar..

2 comments:

  1. Oh emy ada rmh kat seremban ya...area mana emy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak area Nasi Arab Damsyik tu..dekat-dekat situ je

      Delete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015