Tuesday, December 2, 2014

BIRTHDAY ERFAN


BIRTHDAY BOY..dulu chubby sekarang dah skinny
Assalam semua..
Another "THROWBACK"
Hihihi memang melayan throw back je sehari dua ni nampaknya
Birthday Erfan 23 November baru ni.
Dah cuti sekolah..memang begitu la kebiasaannya.
Bagi tidak menghampakan Erfan.
Minggu last sebelum tutup sekolah tu.
Buatkan goody packs untuk Erfan share dengan classmate dia.
STICKER PRINTING ALL BY MYSELF

Masa Birthday Erfan Sabtu 23hb tu ,
kami just bawa dia keluar.
Main kat Aeon Ayer Keroh & makan kat his favourite place.
Balik tu singgah Secret Recipe belikan cake.
Masa nak beli tu dah tanya dia..nak whole cake ke??
Dia memang tak nak 1 whole cake so beli a slice each untuk semua orang.
Balik rumah dia dok whatsapp dengan atuk kat Seremban.
Petang lepas Asar atuk datang hantar birthday cake..
hahaha atuk kesian cucu dia takde potong cake & tiup lilin.
Dalam hujan atuk datang semata-mata hantar cake aje pun
THANK YOU ATUK!!
Kasih Atuk pada cucunya memang tiada tandingan

Buat Erfan..semoga membesar sebagai anak yang soleh ye sayang.
Menjadi anak kebanggaan mummy,daddy & keluarga,insyallah.
WE LOVE YOU TOO my gadget boy!!

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, December 2, 2014

BIRTHDAY ERFAN


BIRTHDAY BOY..dulu chubby sekarang dah skinny
Assalam semua..
Another "THROWBACK"
Hihihi memang melayan throw back je sehari dua ni nampaknya
Birthday Erfan 23 November baru ni.
Dah cuti sekolah..memang begitu la kebiasaannya.
Bagi tidak menghampakan Erfan.
Minggu last sebelum tutup sekolah tu.
Buatkan goody packs untuk Erfan share dengan classmate dia.
STICKER PRINTING ALL BY MYSELF

Masa Birthday Erfan Sabtu 23hb tu ,
kami just bawa dia keluar.
Main kat Aeon Ayer Keroh & makan kat his favourite place.
Balik tu singgah Secret Recipe belikan cake.
Masa nak beli tu dah tanya dia..nak whole cake ke??
Dia memang tak nak 1 whole cake so beli a slice each untuk semua orang.
Balik rumah dia dok whatsapp dengan atuk kat Seremban.
Petang lepas Asar atuk datang hantar birthday cake..
hahaha atuk kesian cucu dia takde potong cake & tiup lilin.
Dalam hujan atuk datang semata-mata hantar cake aje pun
THANK YOU ATUK!!
Kasih Atuk pada cucunya memang tiada tandingan

Buat Erfan..semoga membesar sebagai anak yang soleh ye sayang.
Menjadi anak kebanggaan mummy,daddy & keluarga,insyallah.
WE LOVE YOU TOO my gadget boy!!

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015