Thursday, December 11, 2014

Dr Mia

Selesai sudah pendidikan prasekolah

Assalam semua..
Nak share gambar sebelum tamat Prasekolah hari tu.
Selain dari gambar dengan jubah dan scroll tu.
Budak prasekolah ni juga diberi peluang
Bergambar dengan costume cita-cita masing-masing.
Ada yang nak jadi polis, tentera, bomba, pilot dan banyak lagi.
Cik Mia pilih nak jadi doktor.
Memandangkan mummy Mia ada kat sekolah tu
Maka bila dekat-dekat turn Mia tu cikgu dia call.
Ajak bergambar sekali.
Itu dia Dr Mia tembam sedang beraksi

Dulu-dulu kalau tanya dah besar nak jadi apa.
Mia selalu jawab nak jadi cikgu.
Siap cakap jadi cikgu boleh pegi mesyuarat selalu macam mummy.
*oohoi!! Ingat best sangat agaknya kena mesyuarat tu dik.*
Tapi sekarang dah tak nak jadi cikgu.
Cikgu kena garang-garang macam mummy.
*Semuanya jadikan mummy ko sebagai icon kan!!*
Mia nak jadi doktor.Boleh tolong orang.
Tolong atuk, tolong nanny..tolong semua orang.
Ok bab ni mummy suka..mulia hati ko dik hihihi
Semoga tercapai cita-cita nak jadi Doktor ye Mia.
Begitulah kan kanak-kanak ni.
Sama macam kita zaman kanak-kanak dulu.
Selagi tak membesar selagi tu bertukar-tukar cita-citanya.
Walau apa pun semoga Mia terus membesar sebagai anak yang solehah ye.
Menjadi kebanggaan keluarga.

2 comments:

  1. bestnya siap dapat ambil gmbr dgn costume..

    ReplyDelete
  2. wow bestnye kak..siap ade costume hah...moga2 jadi kenyataan ...in sha Allah...

    untung akak dpt bergambar sekali heheheeheh

    hepi weekend kak...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, December 11, 2014

Dr Mia

Selesai sudah pendidikan prasekolah

Assalam semua..
Nak share gambar sebelum tamat Prasekolah hari tu.
Selain dari gambar dengan jubah dan scroll tu.
Budak prasekolah ni juga diberi peluang
Bergambar dengan costume cita-cita masing-masing.
Ada yang nak jadi polis, tentera, bomba, pilot dan banyak lagi.
Cik Mia pilih nak jadi doktor.
Memandangkan mummy Mia ada kat sekolah tu
Maka bila dekat-dekat turn Mia tu cikgu dia call.
Ajak bergambar sekali.
Itu dia Dr Mia tembam sedang beraksi

Dulu-dulu kalau tanya dah besar nak jadi apa.
Mia selalu jawab nak jadi cikgu.
Siap cakap jadi cikgu boleh pegi mesyuarat selalu macam mummy.
*oohoi!! Ingat best sangat agaknya kena mesyuarat tu dik.*
Tapi sekarang dah tak nak jadi cikgu.
Cikgu kena garang-garang macam mummy.
*Semuanya jadikan mummy ko sebagai icon kan!!*
Mia nak jadi doktor.Boleh tolong orang.
Tolong atuk, tolong nanny..tolong semua orang.
Ok bab ni mummy suka..mulia hati ko dik hihihi
Semoga tercapai cita-cita nak jadi Doktor ye Mia.
Begitulah kan kanak-kanak ni.
Sama macam kita zaman kanak-kanak dulu.
Selagi tak membesar selagi tu bertukar-tukar cita-citanya.
Walau apa pun semoga Mia terus membesar sebagai anak yang solehah ye.
Menjadi kebanggaan keluarga.

2 comments:

  1. bestnya siap dapat ambil gmbr dgn costume..

    ReplyDelete
  2. wow bestnye kak..siap ade costume hah...moga2 jadi kenyataan ...in sha Allah...

    untung akak dpt bergambar sekali heheheeheh

    hepi weekend kak...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015