Tuesday, December 16, 2014

Kisah Mia dan long skirtnya

 
Assalam semua..
Baru-baru ni belikan Mia long skirt.
Dari seorang rakan semasa di Maktab.
Dia jual online juga..
Suka Mia bila dapat pakai long skirt macam ni.
Memang feeling habis la cik kak sorang ni hah.
Lepas ni bolehlah beli lagi..
Cuma mummy ko je malas melayan ko pakai macam ni dik.
Mengerbang-ngerbang mummy rasa.
Sesekali ok la kot.
 Sesiapa ada anak perempuan boleh la cuci mata kat 
page FB kawan saya ni 
cari page SKIRTIEST
Ada sehelai lagi colour pink tapi takde blouse yang sesuai nak matching kan lagi 

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, December 16, 2014

Kisah Mia dan long skirtnya

 
Assalam semua..
Baru-baru ni belikan Mia long skirt.
Dari seorang rakan semasa di Maktab.
Dia jual online juga..
Suka Mia bila dapat pakai long skirt macam ni.
Memang feeling habis la cik kak sorang ni hah.
Lepas ni bolehlah beli lagi..
Cuma mummy ko je malas melayan ko pakai macam ni dik.
Mengerbang-ngerbang mummy rasa.
Sesekali ok la kot.
 Sesiapa ada anak perempuan boleh la cuci mata kat 
page FB kawan saya ni 
cari page SKIRTIEST
Ada sehelai lagi colour pink tapi takde blouse yang sesuai nak matching kan lagi 

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015