Monday, December 8, 2014

PREPARATION BACK TO SCHOOL


Assalam semua..
Minggu lepas dah berjaya settle kan 90%
kelengkapan sekolah anak-anak untuk 2015.
Dari kasut,baju dan beg sekolah semua dah settle.
Termasuk kelengkapan alat tulis..
Tinggal 10% tu untuk beli buku tulis
di Koperasi sekolah je lagi.
Alhamdulillah..lega.
Kami beli brand Canggih je senang..3 pasang sorang

Alatulis..since pegi beli on Saturday no plastic bag

Ok lega semua dah hampir selesai baru boleh fikir nak cuti-cuti.
Harga barang semua dah mahal sekarang ni kan..
Anak tiga orang pun lap peluh laju-laju rasanya..
kalau orang anak lagi ramai tu macam mana la ye.
Menang kena berbelanja berhemah sungguh.

2 comments:

  1. legaaa semua dah ready kan kak...tinggal sikit2 jek lagi kan...lieya pun awal2 settle kan ..senang...tgl nak beli buku kat sekolah je nie....

    betul tu kak..kalo anak ramai mau terase kan kak...tu sebab kene berbelanja cara berhemah...takleh beli sekali harung...kene beli sikit2 so tak terase sgt duit mengalir....

    ReplyDelete
  2. akak ada lagi belum beli..beg ,kasut and alat tulis..tunggu en suami free br beli..excited anak nak tahun 1 ni..hehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, December 8, 2014

PREPARATION BACK TO SCHOOL


Assalam semua..
Minggu lepas dah berjaya settle kan 90%
kelengkapan sekolah anak-anak untuk 2015.
Dari kasut,baju dan beg sekolah semua dah settle.
Termasuk kelengkapan alat tulis..
Tinggal 10% tu untuk beli buku tulis
di Koperasi sekolah je lagi.
Alhamdulillah..lega.
Kami beli brand Canggih je senang..3 pasang sorang

Alatulis..since pegi beli on Saturday no plastic bag

Ok lega semua dah hampir selesai baru boleh fikir nak cuti-cuti.
Harga barang semua dah mahal sekarang ni kan..
Anak tiga orang pun lap peluh laju-laju rasanya..
kalau orang anak lagi ramai tu macam mana la ye.
Menang kena berbelanja berhemah sungguh.

2 comments:

  1. legaaa semua dah ready kan kak...tinggal sikit2 jek lagi kan...lieya pun awal2 settle kan ..senang...tgl nak beli buku kat sekolah je nie....

    betul tu kak..kalo anak ramai mau terase kan kak...tu sebab kene berbelanja cara berhemah...takleh beli sekali harung...kene beli sikit2 so tak terase sgt duit mengalir....

    ReplyDelete
  2. akak ada lagi belum beli..beg ,kasut and alat tulis..tunggu en suami free br beli..excited anak nak tahun 1 ni..hehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015