Sunday, December 7, 2014

Result UPSR EZHAN & sekolah


Assalam semua...
Nak kongsi cerita result UPSR anak bujang saya.
UPSR 2014 baru ni dia dapat 4A1B
Syukur alhamdulillah..
B nya Sains 

Walau tak cemerlang orang lain 
tapi mummy syukur sangat Ez dengan result tu.
Dia dah berusaha dan mencuba yang terbaik
Rezeki setakat itu saja maka kita perlu redha.
Sebagai ibu & guru tahun 6
tipu la  kalau kata tak frust.
Hari result keluar tu frust sampai sakit kepala.
Tak marah pun pada dia cuma mummy frust dengan diri sendiri.
Berfikir-fikir dalam kepala ni.
Macam mummy tak all out untuk tolong Ez..kesian pada dia pun ye juga.
Tapi esoknya bangun fikir semula..
baca balik mesej2 yang kawan-kawan sekolah hantar.
Terus tersedar sepatutnya kita redha dengan rezeki dariNya.
Mungkin belum rezeki yang berjaya dengan cemerlang.
Insyallah di sekolah menengah nanti ada 2 lagi peperiksaan besar
untuk Ez buktikan..
Mummy & daddy sentiasa doakan
Semoga Ezhan berjaya didunia dan akhirat..insyallah
Apa-apa pun sebagai guru tahun 6 tahun ini kami happy
result sekolah ada lonjakkan & peningkatan 
disebalik duka Allah selitkan berita gembira..
Alhamdulillah

Bangga bila nama sekolah terpapar disitu..dapat GB naik stage ambil sijil
Hadiah terindah

Kami warga SK Sri Laksamana dedikasikan kejayaan cemerlang ini
buat mantan arwah Guru Besar kami.
Kalau dia masih ada mesti dia insan yang paling gembira..
sayang kami tak dapat berkongsi kejayaan ini dengan beliau..
Al-fatihah..


No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, December 7, 2014

Result UPSR EZHAN & sekolah


Assalam semua...
Nak kongsi cerita result UPSR anak bujang saya.
UPSR 2014 baru ni dia dapat 4A1B
Syukur alhamdulillah..
B nya Sains 

Walau tak cemerlang orang lain 
tapi mummy syukur sangat Ez dengan result tu.
Dia dah berusaha dan mencuba yang terbaik
Rezeki setakat itu saja maka kita perlu redha.
Sebagai ibu & guru tahun 6
tipu la  kalau kata tak frust.
Hari result keluar tu frust sampai sakit kepala.
Tak marah pun pada dia cuma mummy frust dengan diri sendiri.
Berfikir-fikir dalam kepala ni.
Macam mummy tak all out untuk tolong Ez..kesian pada dia pun ye juga.
Tapi esoknya bangun fikir semula..
baca balik mesej2 yang kawan-kawan sekolah hantar.
Terus tersedar sepatutnya kita redha dengan rezeki dariNya.
Mungkin belum rezeki yang berjaya dengan cemerlang.
Insyallah di sekolah menengah nanti ada 2 lagi peperiksaan besar
untuk Ez buktikan..
Mummy & daddy sentiasa doakan
Semoga Ezhan berjaya didunia dan akhirat..insyallah
Apa-apa pun sebagai guru tahun 6 tahun ini kami happy
result sekolah ada lonjakkan & peningkatan 
disebalik duka Allah selitkan berita gembira..
Alhamdulillah

Bangga bila nama sekolah terpapar disitu..dapat GB naik stage ambil sijil
Hadiah terindah

Kami warga SK Sri Laksamana dedikasikan kejayaan cemerlang ini
buat mantan arwah Guru Besar kami.
Kalau dia masih ada mesti dia insan yang paling gembira..
sayang kami tak dapat berkongsi kejayaan ini dengan beliau..
Al-fatihah..


No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015