Sunday, September 20, 2015

MELANTAK STEAK HUB


Assalamualaikum..
Setelah sekian lama menyepi,
kini saya kembali 
Entry kali ini nak buat review sikit
pasal 1 steak hub di Melaka
"MELANTAK STEAK HUB"

Dibuka sekitar bulan Mei yang lalu
First time pegi dulu timing tak berapa kena
Sebab pegi time diaorang buka launching..
pegi pula lumch hour..
kedai penuh sangat time tu.
This time is much better.
Kita pegi petang-petang sikit..
Lebih selesa rasanya
Pelbagai jenis daging ada

Harga tertera termasuk kos selepas dimasak
Ini antara pilihan kami
 Ada pelbagai lagi jenis daging tapi ini saja yang sempat di "snap"
Harga daging berdasarkan jenis dan bahagian daging yang kita pilih.
Pada pendapat saya
harga yang ditawarkan amat berpatutan
dengan rasa dan kualiti dagingnya..
Cuma dari segi pilihan air agak terhad.
Walaupun mereka menawarkan pelbagai jenis minuman 
sejuk dan panas
(yang boleh di refill) tapi rasanya kalau ada ditawarkan jus buah-buahan
dan mineral water lebih baik kot.
Ini personal opinion saya saja la kan.
Apa-apa pun semua menu yang kami try tu memang best!!
Makan sampai licin pinggan dibuatnya.

Lokasi restoran ini adalah seperti berikut:-

No. 12, Jalan KPKS 1, Kompleks Perniagaan Kota Syahbandar, 
75200, Melaka,
Kedai ini dibuka setiap hari kecuali ISNIN
Dari jam 11 pagi  hingga 11 malam...
Kedai ini area LIMBONGAN.
Untuk kawan-kawan luar Melaka yang kalau nak try

Ikut jalan belakang Mahkota Parade
Kat  Banda Hilir tu
Terus menghala ke Klebang.
Nanti jumpa deretan rumah kedai
Sebelum sampai ke Dataran 1 Malaysia tu.
SELAMAT MENCUBA !!!!

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, September 20, 2015

MELANTAK STEAK HUB


Assalamualaikum..
Setelah sekian lama menyepi,
kini saya kembali 
Entry kali ini nak buat review sikit
pasal 1 steak hub di Melaka
"MELANTAK STEAK HUB"

Dibuka sekitar bulan Mei yang lalu
First time pegi dulu timing tak berapa kena
Sebab pegi time diaorang buka launching..
pegi pula lumch hour..
kedai penuh sangat time tu.
This time is much better.
Kita pegi petang-petang sikit..
Lebih selesa rasanya
Pelbagai jenis daging ada

Harga tertera termasuk kos selepas dimasak
Ini antara pilihan kami
 Ada pelbagai lagi jenis daging tapi ini saja yang sempat di "snap"
Harga daging berdasarkan jenis dan bahagian daging yang kita pilih.
Pada pendapat saya
harga yang ditawarkan amat berpatutan
dengan rasa dan kualiti dagingnya..
Cuma dari segi pilihan air agak terhad.
Walaupun mereka menawarkan pelbagai jenis minuman 
sejuk dan panas
(yang boleh di refill) tapi rasanya kalau ada ditawarkan jus buah-buahan
dan mineral water lebih baik kot.
Ini personal opinion saya saja la kan.
Apa-apa pun semua menu yang kami try tu memang best!!
Makan sampai licin pinggan dibuatnya.

Lokasi restoran ini adalah seperti berikut:-

No. 12, Jalan KPKS 1, Kompleks Perniagaan Kota Syahbandar, 
75200, Melaka,
Kedai ini dibuka setiap hari kecuali ISNIN
Dari jam 11 pagi  hingga 11 malam...
Kedai ini area LIMBONGAN.
Untuk kawan-kawan luar Melaka yang kalau nak try

Ikut jalan belakang Mahkota Parade
Kat  Banda Hilir tu
Terus menghala ke Klebang.
Nanti jumpa deretan rumah kedai
Sebelum sampai ke Dataran 1 Malaysia tu.
SELAMAT MENCUBA !!!!

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015