Wednesday, October 14, 2015

Geng Wayang


Assalamualaikum semua..
Nak kongsi cerita petang semalam.
Bila ada geng ni semua benda pun boleh jadi.
Tak tahan dengar review dari kawan-kawan yang dah tonton Polis Evo
Maka lepas sekolah semalam kami berdesup ke Aeon Bandaraya.
Ticket memang dah booked online.
Sampai beli air dan terus masuk je
Gigih masing-masing berbaju kurung hah
Dan memang benar bagai diperkatakan..
Filem ni memang best dan clean..
Tak aksi-aksi yang tak sepatutnya kan.
Salute dengan pengarah dan barisan pelakonnya.
Memang terbaik lah
Terus masing-masing keluar GSC jatuh hati dengan Inspektor Khai.
GAMBAR PINJAM DARI CIK GOOGLE
Nanti kalau dah keluar CD yang original kita beli buat koleksi ye
Tunggu Astro First takde la pulak hahahah


1 comment:

  1. best kan emy...akak sampai rasa nak tgk lagi...samalah..nak tunggu cd ni..x sabar

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, October 14, 2015

Geng Wayang


Assalamualaikum semua..
Nak kongsi cerita petang semalam.
Bila ada geng ni semua benda pun boleh jadi.
Tak tahan dengar review dari kawan-kawan yang dah tonton Polis Evo
Maka lepas sekolah semalam kami berdesup ke Aeon Bandaraya.
Ticket memang dah booked online.
Sampai beli air dan terus masuk je
Gigih masing-masing berbaju kurung hah
Dan memang benar bagai diperkatakan..
Filem ni memang best dan clean..
Tak aksi-aksi yang tak sepatutnya kan.
Salute dengan pengarah dan barisan pelakonnya.
Memang terbaik lah
Terus masing-masing keluar GSC jatuh hati dengan Inspektor Khai.
GAMBAR PINJAM DARI CIK GOOGLE
Nanti kalau dah keluar CD yang original kita beli buat koleksi ye
Tunggu Astro First takde la pulak hahahah


1 comment:

  1. best kan emy...akak sampai rasa nak tgk lagi...samalah..nak tunggu cd ni..x sabar

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015