Sunday, October 4, 2015

MOVIE TIME

 

Assalamualaikum w.b.t 
Semalam Sabtu adalah hari bersama keluarga..
Dah lama janji dengan budak-budak kat rumah ni.
Nak tengok movie..
Selagi tak pergi nanti selagi tu la masing-masing berzikir kat telinga mommy.
Ticket memang dah beli siap-siap online Jumaat malam tu.
Senang sampai nanti tak perlu nak beratur untuk beli ticket lagi.
Kalau dengan budak-budak ni harus la cerita cartoon.
HOTEL TRANSYLVANIA 2 

So kali ni kita kasi chance la kat diaorang.
Overall cerita ni best.
Ada nilai kekeluargaan di hujung cerita tu.
Kiranya ada moral value la.
Yang paling penting tidak boring.. 
Untuk korang yang berhajat nak tengok cerita ni
amat dialu-alukan..
Makin membulat budak sorang ni

Mommy tengok perut Mia dengan patung VIVO tu dah sama dah hah

Semalam teruk betul JEREBU kat Melaka..
Pagi ni check kat API My 180..
dan statusnya unhealthy.
Buat kawan-kawan kat luar sana..
stay indoor..avoid outdoor activities kalau tidak perlu.
Banyakkan minum plain water ye..
Semoga kita semua terus dilindungi olehNya..insyallah

3 comments:

  1. wahh sonoknyer uools tgk muvie tuu ;p

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak Emy Omar..
    Singgah sini kunjungbalas dan blog sis saya dah letak dalam blog exchange lists saya juga..

    Ramai kawan kata best cerita ni.. Lepas baca entry sis terus tergerak hati bawa anak pi tengok, hihihihi

    ReplyDelete
  3. akak gi hr sabtu..tgk polis evo....ok gak jln cerita dia...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, October 4, 2015

MOVIE TIME

 

Assalamualaikum w.b.t 
Semalam Sabtu adalah hari bersama keluarga..
Dah lama janji dengan budak-budak kat rumah ni.
Nak tengok movie..
Selagi tak pergi nanti selagi tu la masing-masing berzikir kat telinga mommy.
Ticket memang dah beli siap-siap online Jumaat malam tu.
Senang sampai nanti tak perlu nak beratur untuk beli ticket lagi.
Kalau dengan budak-budak ni harus la cerita cartoon.
HOTEL TRANSYLVANIA 2 

So kali ni kita kasi chance la kat diaorang.
Overall cerita ni best.
Ada nilai kekeluargaan di hujung cerita tu.
Kiranya ada moral value la.
Yang paling penting tidak boring.. 
Untuk korang yang berhajat nak tengok cerita ni
amat dialu-alukan..
Makin membulat budak sorang ni

Mommy tengok perut Mia dengan patung VIVO tu dah sama dah hah

Semalam teruk betul JEREBU kat Melaka..
Pagi ni check kat API My 180..
dan statusnya unhealthy.
Buat kawan-kawan kat luar sana..
stay indoor..avoid outdoor activities kalau tidak perlu.
Banyakkan minum plain water ye..
Semoga kita semua terus dilindungi olehNya..insyallah

3 comments:

  1. wahh sonoknyer uools tgk muvie tuu ;p

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak Emy Omar..
    Singgah sini kunjungbalas dan blog sis saya dah letak dalam blog exchange lists saya juga..

    Ramai kawan kata best cerita ni.. Lepas baca entry sis terus tergerak hati bawa anak pi tengok, hihihihi

    ReplyDelete
  3. akak gi hr sabtu..tgk polis evo....ok gak jln cerita dia...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015