Sunday, December 13, 2015

Ke MITSUI kita


Assalamualaikum w.b.t
Ni cerita berminggu-minggu yang lalu.
Saja ambil kesempatan cuti sekolah cuci mata ke MITSUI
Budak sorang tu 1st time pakai seluar keluar berjalan lepas berkhatan time ni
Dulu datang masa MITSUI baru buka, food court pun belum wujud masa tu dan orang terlalu ramai rasanya..maklumlah kan baru-baru buka harus jadi tumpuan ramai.
Masa kami datang ni pun orang ramai juga cuma tak adalah padat dan sendat macam datang kali pertama dulu.
Rancangan asal nak jalan-jalan cuci poket mata tapi memang tak ada maknanya.
Tak mampu nak menahan nafsu nak shopping bila SALE sana sini.





Untuk mengelakkan rasa bersalah cakap la pada diri sendiri kasut dan bag yang dibeli tu nak pakai masa sesi persekolahan 2016 nantikan huih 
Masa datang tu deco Xmas dah meriah kat sana sini
Penuh la christmas tree merata-rata masa ni.
Sale pun semua kedai Sale hihihi
Cuma kita sebagai pengguna kena la bijak memilihkan.
Antara keperluan dan kehendak yang mana patut di dahulukan
(puihhh cakap tak serupa bikin ko kan!!)

 


Tepek sekali gambar tuan tanah kedaung

Lepas ni orang Melaka tak payah pegi jauh-jauh
Sebab Melaka pun dah ada premium outlet
Yeah!! 20 minit je dari rumah kita 

http://matcuoi.com

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, December 13, 2015

Ke MITSUI kita


Assalamualaikum w.b.t
Ni cerita berminggu-minggu yang lalu.
Saja ambil kesempatan cuti sekolah cuci mata ke MITSUI
Budak sorang tu 1st time pakai seluar keluar berjalan lepas berkhatan time ni
Dulu datang masa MITSUI baru buka, food court pun belum wujud masa tu dan orang terlalu ramai rasanya..maklumlah kan baru-baru buka harus jadi tumpuan ramai.
Masa kami datang ni pun orang ramai juga cuma tak adalah padat dan sendat macam datang kali pertama dulu.
Rancangan asal nak jalan-jalan cuci poket mata tapi memang tak ada maknanya.
Tak mampu nak menahan nafsu nak shopping bila SALE sana sini.





Untuk mengelakkan rasa bersalah cakap la pada diri sendiri kasut dan bag yang dibeli tu nak pakai masa sesi persekolahan 2016 nantikan huih 
Masa datang tu deco Xmas dah meriah kat sana sini
Penuh la christmas tree merata-rata masa ni.
Sale pun semua kedai Sale hihihi
Cuma kita sebagai pengguna kena la bijak memilihkan.
Antara keperluan dan kehendak yang mana patut di dahulukan
(puihhh cakap tak serupa bikin ko kan!!)

 


Tepek sekali gambar tuan tanah kedaung

Lepas ni orang Melaka tak payah pegi jauh-jauh
Sebab Melaka pun dah ada premium outlet
Yeah!! 20 minit je dari rumah kita 

http://matcuoi.com

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015