Wednesday, December 9, 2015

MINI REUNION PIPS


Alhamdulillah 28 November 2015 yang lalu berkesempatan bertemu dengan rakan-rakan satu kelas masa di MPPM.
Walaupun hanya dalam bilangan yang kecil saja tapi sudah cukup membuatkan suasana menjadi riuh rendah masa tu.
Lebih kurang 4 jam lebih kami duduk berbual-bual bertukar cerita.
Makan-makan dari Windmill beralih pulak ke cafe pintu sebelah.
Bila berjumpa masing-masing macam nak mahu berhenti berbual.
Dari 1 cerit ke 1 cerita itu pun macam tak puas rasanya.
Maklum la dah lebih 15 tahun tak bersua muka.
Insyallah ada rezeki lepas ni kita jumpa lagi dengan lebih ramai yang akan join kita.
Mungkin dilokasi berbeza dah dapat spend time lebih lama ye..

Missing the the other PIPS girls too

3 comments:

  1. boleh2 sis..ambil je haeader tu.

    ReplyDelete
  2. Mengimbau kenangan lama...kisah2 kat maktab memang x abis kalau nak di ceritakan...

    ReplyDelete
  3. Mengimbau kenangan lama...kisah2 kat maktab memang x abis kalau nak di ceritakan...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, December 9, 2015

MINI REUNION PIPS


Alhamdulillah 28 November 2015 yang lalu berkesempatan bertemu dengan rakan-rakan satu kelas masa di MPPM.
Walaupun hanya dalam bilangan yang kecil saja tapi sudah cukup membuatkan suasana menjadi riuh rendah masa tu.
Lebih kurang 4 jam lebih kami duduk berbual-bual bertukar cerita.
Makan-makan dari Windmill beralih pulak ke cafe pintu sebelah.
Bila berjumpa masing-masing macam nak mahu berhenti berbual.
Dari 1 cerit ke 1 cerita itu pun macam tak puas rasanya.
Maklum la dah lebih 15 tahun tak bersua muka.
Insyallah ada rezeki lepas ni kita jumpa lagi dengan lebih ramai yang akan join kita.
Mungkin dilokasi berbeza dah dapat spend time lebih lama ye..

Missing the the other PIPS girls too

3 comments:

  1. boleh2 sis..ambil je haeader tu.

    ReplyDelete
  2. Mengimbau kenangan lama...kisah2 kat maktab memang x abis kalau nak di ceritakan...

    ReplyDelete
  3. Mengimbau kenangan lama...kisah2 kat maktab memang x abis kalau nak di ceritakan...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015